Cherry Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 (edytowany) Może na pierwszy ogień moje nieudane wektory :3 A teraz prace tabletowe Pixelki Lineart z traditionala :3Więcej prac Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Cherry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ty <3 jakby co tu Golden-Fly z DA >w< lol bierzesz jeszcze Comm na Vectory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Przecudowne są ;_; Robisz na zamówienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Jak na ten czas nie przyjmuję zamówień na vectory, bo dużo mi czasu zajmuje zrobić taki vector o: Ale dziękuję wam : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ja się na vektorach nie znam i nie mam zielonego pojęcia dlaczego 'nieudane'. Prace masz naprawdę dobre! jakiego programu używasz? o, i watcham Cię na dA^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Ja się na vektorach nie znam i nie mam zielonego pojęcia dlaczego 'nieudane'. Prace masz naprawdę dobre! jakiego programu używasz? o, i watcham Cię na dA^^ Krzywe są w niektórych miejscach, przykładowo skrzydło Luny wyszło tak kwadratowo. Dziękuję ^^ Różnie to bywa, używam Sai'a i Gimpa : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 No i najnowsza praca :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Bardzo ładna praca. Nie ma czego się uczepić, poza jednym szczegółem. Tylne nogi zdają się być lekko grube. Albo ja już oślepłem z kretesem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Większość osób mi zwraca uwagę, że za blisko siebie stoją, ale ok xD Dzięki : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 I FlashLight! Kocham ten Shipp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts