Cattershine Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Wymyśliłam ją wczoraj gdy na wf graliśmy w nogę. Choć sportowcem nie jestem nie chociaż wszyscy śmieją się, ja tak bardzo chcę, zaprzyjaźnić się. Właśnie dlatego muszę stać się lepsza, by zauważyła mnie cała reszta. Siatka to nie moje miejsce, w kosza słabo gram, lecz jest coś na czym się znam! W polu strzelam gole, Bo nogę bardziej wolę. Ale znowu ktoś postawił mnie na bramce, resztę historii pewnie znacie. Przepuszczam gol za golem, I robię wielki problem... Ale ja!W polu chcę grać! Może byśmy tak zmieniły się? Chętnie wam pokażę, jak wspaniale gram. Pobiegnę,kopnę i pokażę wam! Chcę rzec, patrzcie i śmiało podziwiajcie! Ale znowu ktoś postawił mnie na na bramce. Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Masz jakiś podkład do tego? Link do komentarza
Cattershine Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Niestety to tylko tekst:twilight3: Ale zawsze można coś załatwić Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To byłoby miło Link do komentarza
Cattershine Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Oczywiście nie znam się na robieniu czegoś takiego:twilight3: Ale jeśli ktoś chce zawsze może sobie przerobić Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Najlepiej Beatboxxx, i ktoś by to zarapował Link do komentarza
Cattershine Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To było by super:twilight2: Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Właśnie zastanawiam sie, pod jaką piosenkę by nadawał sie ten tekst... Link do komentarza
Cattershine Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 No z tym bywa problem... Trzeba to przemyśleć może BBBFF? Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Czemuż by nie... Tylko trzeba dopasować słowa. Link do komentarza
Cattershine Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 taaa... To też bywa kłopotliwe.Ale zawsze można przerobić tekst:fluttershy4: Link do komentarza
Angdey Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Podoba mi się Jak by co, to mogę coś z muzyką poradzić... Ale chyba raczej lepiej znaleźć kogoś lepszego do takiej roboty. Link do komentarza
Recommended Posts