Moris Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Witajcie Bronies and Pegasis Mam dla was parę moich fan artów, w których między innymi z życzeniami świątecznymi Wesołych świąt Wielkanocy Every Pony + Macie linka do moich innych prac http://mlppolska.pl/Watek-Tworczosci-Moja-D--7354?pid=328045#pid328045 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Jaaaakie słodkie ! Cudowne Cudowne i jeszcze raz Cudowne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moris Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Prześliczne ;_; Najbardziej podoba mi się Shining Armor :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 No Ci powiem, że fajne Myślę, że Derpy i Flutterka wyszły najlepiej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Dobre arty, najbardziej podoba mi się w nich czystość i przejrzystość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Skoro już tutaj weszłam to pewnie przez moją złość która teraz ogarnia mnie i wije mnie w agonii. (utracony fanfic) A TAM! W du*e z tym. Co do obrazków... Są super przecudowne. Już pisali to inni więc wiesz że masz talent i tak dalej i tak dalej dalej pisać nie muszę po wiesz że masz talent bo Ci to napisałam i tak dalej i tak dalej. PS. Przepraszam za moje zachowanie, ale na prawdę mi się podobają :> A teraz powalę na kolana : Mi podobają się wszystkie, nie mogę niczego wyróżnić ponieważ po prostu są tak super-przecudowne że nie można wybrać które są lepsze, a które gorsze. Ja bynajmniej takiego czegoś nie uznaję. Amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Lol Gj bro! Super są te prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ładne schludne kolorowe. Spróbuj kiedy zrobic zdjecie pod innym kątem ,żeby perspektywa czego nie ugryzła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts