Fender Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Co powiecie na wymianę nicków na Battle.necie? Zawsze można zagrać w coś (Dysponuję StarCraftem I, w którego chętnie zagram z którymś z członków forum ^.^) Mam nick FenderPL Stańcie do walki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Trochę tych ników było , Warcraft 2, ale nie gram już od jakiegoś czasu. W SC też gram, ale na Iccupie, czasami na podolsku. W War3 jestem lama, ale mogę zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Starcraft 1 only Use Map Settings. W normalnych rozgrywkach 1 na 1 jestem cienki więc jak coś to możemy się zgadać i pyknąć w Last Hour Haven lub inne tego typu ;]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 A ja z kolei zapraszam na 1's np. na Pythonie 1.3 czy innej mapce, gram Terranami i Zergami, choć mogę cienko grać teraz bo mysz i klawiatura za groszę, ale myślę że ze 150 APM wyciągne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Gram w Wowa jak by był ktoś chętny to zapraszam na pw,i jak by co mogę Warcrafta 3 zarejestrować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 A ja gram w SC I i Diablo (również "jedynkę") tak więc możecie mnie znaleźć na serwerach Battle.netu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Jeżeli już to mam taki sam nick jak tutaj i gram na wschodnim amerykańskim serwie :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 OK to wchodzi ktoś ze mną na diablo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Gram w Wowa jak by był ktoś chętny to zapraszam na pw,i jak by co mogę Warcrafta 3 zarejestrować. Kolejny nerd Również gram w wowa, jednak tymczasowo jest nieopłacony => konto zamrożone... anyway. Po za wowem dysponuję jeszcze warcraftem 3 z TFT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts