Fagglenorusie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Czupa-czups! (wtf, co za powitanie.xd) Widzę, że wiele się zmieniło, chociaż mogę się mylić, bo weszłam tylko w dwie najnowsze prace. Jesteś jak Picasso (mm..może zastępczyni bardziej), rysujesz coś, ale nie możesz określić co. Edytowano Maj 25, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Dzięki Rzeczywiście w większości nie można określić, co takiego rysuję. Chyba moich znajomych, gdy zdejmą skórę człowieka i przybiorą swój prawdziwy kształt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Albo, twoich znajomych, gdy kłócą się o popkorn i/albo pilota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Oto moje nowe prace, w tym dwie konkursowe: 1) Luna 2) Nienazwany jeszcze kucyk do sesji 3) Cadence i Krysia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dość...dziwne. A nawet bardzo. To co tworzy się w twoim umyśle, jest makabryczne (nie, nie straszne, nic z tych rzeczy). Zakładam, że jesteś osobą dość...szaloną, co nie jest wielką już nowiną Talent masz. Umiesz trzymać ołówek (czy co tam) w ręku (czy jakąś inną zamienną częścią) i rysować. Z umysłu, to, co sobie wyobrażasz, albo pod natchnieniem czegoś. Ale z tych trzech ostatnich prac rzuciło mi się coś w oko, kłuje to niczym jak prawda. Szyja Kredensi jest gruba.Już dwa razy widziałam Kredensa z grubą szyją, dość tego! (ale rób, co chesz z jej szyją ) ona wcale nie jest taka gruba, na jaką się wydaje. Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez łuna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts