Prologg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Cześć. Mam pytanko do Was wszystkich czytających ten wątek; gracie na jakimś instrumencie? Jak tak, to jak długo i na jakim poziomie. Ja gram na takich oto instrumentach: - Gitara ( słabiuteńko bardzo ) - Pianino ( 11 lat, bardzo dobrze ) - Organy ( 4 lata, jestem organistą już tyle ) - Akordeon ( rok, ale idzie mi bardzo dobrze ) - Harmonijki ustne ( nie wymiatam ale prawie każdą melodię - zwłaszcza z MLP - zagram ) Jak ktoś by nie wierzył można mnie posłuchać na: kucykowyteamspeak.pl Nazywam się: ♫ Rainy Song ♫™. Teraz Wasza kolej Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Gitara elektryczna. Chyba już dwa lata. Jak gram, nie wiem, imo 2/5. Czasami da się mnie usłyszeć na forumowym TS'ie. Link do komentarza
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Maaaaan, to było nawet w przypiętych tematach http://mlppolska.pl/Watek-Muzykanci-wszystkich-dzia%C5%82ow-%C5%81aczcie-sie-3--2384 A tak poza tym, jestem pod wrażeniem talentów Link do komentarza
Recommended Posts