eeyore Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 co prawda mało rysuje kucyków ,ale zawsze coś. osobiście wole nie jechać po bandzie i nie rysować ani mane6 ani OC , tutaj jest jedna z kucek które nie są w serialu ale maja własną zabawkę ale nie są recolorem. Star Swirl Daisy Dreams, wciąż próbuje jej oczy poprawić: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Fajnie ci wychodzą . No i oryginalne postaci, słowem, jak dla mnie git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Czemu nie popisałeś się takimi rzeczami na meecie? :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Wow, Star Swirl wygląda bosko, u Daisy poprawić oczy i też będzie bardzo ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Marzec 18, 2012 Autor Share Napisano Marzec 18, 2012 Czemu nie popisałeś się takimi rzeczami na meecie? :< bo -mi zabierają sporo czasu. i mam ich ledwo garstkę. i jeszcze parę bazgrołek , których nie skończe dopóki nie przyzwyczaję się do nowego kompa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 pomysły na szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Bardzo fajne prace. Oczekuję na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 3, 2012 Autor Share Napisano Maj 3, 2012 Bardzo fajne prace. Oczekuję na więcej. dzięki , masz tu w nagrodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 otworzyłem sobie tumblerka , a co. http://cranky-doodle-donkey.tumblr.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dałam do obserwowanych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Bardzo fajne prace i piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 będę poprawiał aż mi to wyjdzie. potem się doda tło (wóz), i zrobię porządne dymki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 malutki update tumblerka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Osiołki wyszły Ci bardzo ładnie, natomiast Pinkie. Popracuj nad nią i dodaj jakieś cienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts