L'estaca Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 No to zaczynami podajecie mi napis jaki chcecie i ewentualnie jakieś szczegóły. Nie ma co wyjaśniać. Czekam na zamówienia EDIT: Proszę podać kolory w jakich ma być napis +na życzenia mogę zrobić jakiś dodatkowy znaczek np.: gwiazdka lub kiuti mark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmmm...Prac przykładowych nie ma ale zamówię by zobaczyć twoje dzieło Poprostu napis: Dark Flame Z góry dzięki i powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 A ja bym prosił o taki ładny napis: deadpon3 Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Możesz dać pracę przykładową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Dla Wave'a troche źle się zeskanował fioletowy, ale mam tak zawsze z flamastrami, bo kredki mi sie zgubiły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Czy tylko ja nie widzę obrazka? EDIT: Już widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Naprawdę dobre. Podoba mi się twój styl rysowania tego więc łap! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Mi się bardzo podobają. Ja bym poprosił napis "arameje" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Hah. Przyznam, że średniawo mi wyszło głównie przez flamastry. Następne prace chyba pojawią się w wersji pastelowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ja poproszę o może cinek127 stara nazwa by cię nie męczyć a może kolor niebieski z takimi plamkami i trochę białego spoko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ja prosiłbym o mój nick. Tylko tyle lub aż tyle. Kolory dowolne. Zdaję się na twoją łaskę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Prosze oto RD oraz Deadpon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 A tu coś czym, po prostu muszę się pochwalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts