Gość Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 (edytowany) Witajcie, chciałabym przedstawić moje pierwsze podejście do ff, którego mam zamiar stworzyć i ukończyć. Przyjmę wszelkie słowa krytyki, bo w końcu jak mam zauważać błędy, nie mając krytyka? Opis: Uczennica SP ukrywa gorączkowo swoje zamiłowanie do słynnego serialu dla dzieci - My Little Pony, obawiając się niezaakceptowania tego wśród rówieśników, czy aby na pewno?Co się zdarzy, gdy oni to odkryją? Prolog: https://docs.google.com/document/d/1is5jt3aosQ115erd1yuN16q9K75Nu2UMrcsUklKebsM/edit?usp=sharing I to chyba tyle, jak na razie. A!I jeszcze podstawowe pytanie : kontynuować czy porzucić? Okey,poprawiłam. Edytowano Maj 11, 2015 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Przeczytam, z chęcią, ale nie wrzucaj linka tego, którego Ty masz w przeglądarce, bo się nie da tego otworzyć. Tam w prawym górnym rogu jest niebieski przycisk "udostępnij". Stamtąd wrzuć linka do czytania (a raczej ustaw, że każdy posiadający link może chociaż wyświetlać). Ach i włącz możliwość komentowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Link nie działa. Proszę poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts