Gość Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 witam ;-; chciałbym przedstawić Państwu grę ;-; ta gra zwie się Toribash. jest to bardzo fajna gierka, w której walczymy z innymi graczami lub z tworzymy nasz nowy EPICKI replay w którym to dekapitujemy naszego przyjaciela Uke w pięknym stylu. w samej rozgrywce my jesteśmy odpowiedzialni za wszystkie ruchy wykonywane przez naszą postać, steruje się za pomocą myszki a na klawiszach obracamy kamerką ;-; jeśli chodzi o naszą postać to możemy modyfikować jej wygląd poprzez kupowanie różnych ciekawych przedmiotów w sklepie lub w markecie, od kolorów force i relax poprzez włosy i traile aż po teksturki (max. 512x512). http://toribash.com/ a oto i oficjalna strona wcześniej wspomnianej gierki. kilka screenshotów ;-; a tu mamy trailer ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Gra fajna, pamiętam jak kiedyś grałem xD. Fajnie było jak nie ogarniałem i nagle kolesiowi urywałem głowę i +50000000 pkt Polecam jeżeli komuś się nudzi i chce sobie zająć wolny czas :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Hoh, ile się w to grało, ile wspaniałych wspomnień, osób itd... Zacząłem jakoś tak w pierwszej połowie 2009 roku i ciągnęło się to ze dwa-trzy lata, potem już przestałem. A mogło być tak pięknie, poza tym Dzezus dalej mi wisi 10k tc xD Jest polskie forum tb, niestety w obecnym stanie przekręci się w trumnie raz na miesiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Piękna gra Nie gram tak nałogowo jak kiedyś (taaa ), ale 2-3 razy na tydzień zagram. Cudownie przedstawiona dekapikacja (taa... A matka się dziwi że psychiczny jestem). Gra warta polecenia, chociaż na początku trudna do ogarnięcia ("Ty do dzisiaj nie ogarniasz n00bie" ) PS. Mój nick to Wull007 PPS. Pamięta ktoś jak się nazywa mod w którym zamiast kończyn miało się żyletki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts