Gość Koschei O'Clock Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie mogę zalogować się na forum przez smartfona. Niby wszystko się ładuje, ale powracam tylko do działu, w którym aktualnie byłam i gdy wcisnę przycisk menu, czy jak to tam nazwać (niebieski przycisk w prawym górnym rogu mobilnej wersji strony) znów pokazują się przyciski "Logowanie" i "Rejestracja", zamiast "Ustawienia", "Profil" itd. Czy to jakiś błąd? Po drugie: na forum napisano, że można samemu zmieniać sobie tytuł. Czy to prawda? A jeśli tak, to gdzie jest ta funkcja, bo za Chiny nie mogę jej znaleźć? Z góry dziękuję za odpowiedzi Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Hmm, ja wczoram przeglądałem na mobilnej wersji forum, lecz nie logowałęm się (czytałem) musiałbym dziś tez sprawdzić logowanie. A co do drugiego pytania to jest opcja zmiany nicku raz na 183 dni Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Uff, w końcu mogę się zalogować . Wygląda na to, że miałam coś namieszane z ustawieniami cookies. @Littlebart - nie o ten tytuł mi chodziło. Chodzi o ten, który jest pod nickiem (domyślny to "Źrebaczek"). Chciałabym go zmienić, a ktoś na forum napisał, że można zmienić go samemu. Czy to prawda? I jeśli tak, to proszę napisać, gdzie ta funkcja jest. Link do komentarza
Skysplit Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ustawienia > Informacje ogólne > Tytuł użytkownika Tam możesz zmienić swój tytuł. Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Mało znacząc braki W wersji mobilnej nie ma okienka powiadamiają ej o plikach coockies xdd Link do komentarza
Frytka Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Sky, jeśli chodzi o "nazwę wyświetlaną" to pisze, że nie mam uprawnień do przeglądania strony... Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Jeśli chodzi o tytuł to u mnie w ogólnych nie ma zmiany tytułu Help Link do komentarza
Siper Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nazwa wyświetlana to login (w IP.Board możesz mieć oddzielną nazwę do logowania i oddzielną wyświetlaną). Sprawdźcie teraz, było ustawione, że można zmienić tytuł jeśli użytkownik ma powyżej 500 postów. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nadal nie ma opcji zmiany tytułu ;f Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 To samo co wyżej Link do komentarza
Siper Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Teraz powinno być. Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 I teraz jest git. Dzięki Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Mi też teraz wszystko pięknie działa. Link do komentarza
Recommended Posts