Piter009 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Postanowiłem stworzyć listę kucykowych beatmap. Znajdują się na niej takie informacje jak poziomy trudności, czy jest rankingowa, oraz oczywiście link. Jednak aby uniknąć eksplozji kolorów, dodatkowe informacje są zawarte w spoilerach. Legenda pod listą: 2007excalibur2007 - Rainbow Dash Stole the 20% Cooler Thing [nierankingowa] [insane] [insane] LINK AcoustiMandoBrony - Loyalty [nierankingowa] [Easy] [Normal] [Hard] LINK Alex S. - My Little Pony Intro (Glitch Remix) [rankingowa] [TASTE THE RAINBOW] [TOUCH THE RAINBOW] LINK Alex S. - Party With Pinkie [rankingowa] [Light] [YGOkid8's Normal] [Gladi's Hard] [Collab] LINK All Levels at Once - Fluttershy's Lament [nierankingowa] [Easy] [Normal] [AkonFreak's Hard] [Hard] [insane] LINK Andrew W.K. - Ready To Die [rankingowa] [DC's Normal] [Mild Death] [Color's Hate] [DIE] LINK Daniel Ingram - A True, True Friend [rankingowa] [AI's Normal] [Hard] [insane] LINK Daniel Ingram - B.B.B.F.F [rankingowa] [Twilight's Easy] [Normal] [MoonShade's Hard](MM's Taiko Poni) [insane] LINK Daniel Ingram - Babs Seed [rankingowa] [VinylDash's Easy] [Normal] [wa's Hard] [ztrony] LINK Daniel Ingram - Becoming Popular [nierankingowa] [Easy] [Normal] [Hard] [insane] LINK Daniel Ingram - Winter Wrap Up [rankingowa] [Normal] [Hard] (Taiko Poni) [insane] LINK Eurobeat Brony - Discord (EuroChaos Mix) ft. Odyssey [rankingowa] [Ruckus] [Discord] [utter Chaos] LINK Eurobeat Brony - Discord (The Living Tombstone's Remix) [nierankingowa] [NormaI] [HarT] [MEGA!] [uLTRA!] [X-ULTRA!] LINK Foozogz - ,~*Smile!*~, [nierankingowa] [VIP] LINK Foozogz - Find A Pet (Candy Mix) [nierankingowa] [Fluttershy] [Twilight Sparkle] [TVO' Rainbow Dash] [Treszattila' Princess Celestia] [Pinkie_Pie1' Nightmare Moon] LINK Glaze - Pinkie's Lie [nierankingowa] [Normal] LINK Glaze (WoodenToaster) ft. Brony Dance Party - Rainbow Factory [nierankingowa] [Vinyl's Escape] [TVO's Trapped] [No Escape] [RainPwnd] LINK Glaze And The Living Tombstone - Love Me Cheerilee [nierankingowa] [Love me, Dammit!] LINK Glaze ft MicTheMicrophone and TheLivingTombstone - Beyond her Tomb [nierankingowa] [beyond] LINK KeepOnRockin' - Spin That Record Vinyl Scratch [nierankingowa] [Easy] [Normal] [Hard] LINK PinkiePieSwear - Flutterwonder [rankingowa] [Easy] [Normal] [ztrot's Wonders] [insane] LINK Rabies Bun - Take off and Gala (PonyDub) [rankingowa] [Easy] [Normal] [shiro's Wonders] [insane] LINK Renard - GOT MY PONY SPAM FOR YOU [rankingowa] [Extra] LINK Shannon Chan-Kent - Equestria Girls [rankingowa] [Zelbrony] [Muffpony] [ztrony] (Roley-Pony's Taiko) (MM's Taiko Poni!) LINK Silva Hound - Everypony's Bangin' [nierankingowa] [Normal] LINK Sim Gretina - Crystal Fair (Remix) [nierankingowa] [insane] LINK Sim Gretina - Raise This Barn (Remix) [rankingowa] [Easy] [VinylDash's Normal] (Gezo's Taiko Muzukashi) [TVO's Hard] (Tasha's Taiko Poni) [insane] LINK Swagberg - Pony Swag (feat. Maros) [rankingowa] [DC's Easy] [Normal] [MoonShade's Hard] [insane] LINK The Living Tombstone (ft. Mic the Mic) - September [nierankingowa] [VinylDash's Easy] [Waking up] [Wondering] LINK WoodenToaster feat. Mic The Microphone - Nightmare Night [nierankingowa] [Easy] [insane] LINK LEGENDA: [] - Osu!, () - Taiko, [] - Easy, [] - Normal, [] - Hard, [] - Insane Jak narazie to wypisałem tutaj tylko te mapki które ja osobiście posiadam, więc proszę was, abyście podawali swoje, a ja je dodam do tej listy. Byłoby miło, gdybyście do swoich beatmap dodawali link. Proszę jednak aby nie zgłaszać map całkowicie pozbawionych rytmu lub niedokończonych. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) Czemu nie ma AssertiveFluttershy - Boooring? https://osu.ppy.sh/b/228056&m=0 Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modren Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Hmm... wydaje mi się, że przydałoby się odświerzyć i zaktualizować temat. Jeżeli nie chce ci się Piter to mogę ja przęjąć rolę tworzenia listy kucykowych beatmap w nowym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Dzięki za listę. Wyszukiwarka na stronie Osu! jest... mało intuicyjna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Pusto ttaj czemu nikt nieaktualizuje listy ?? tak niepowinno byc ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się