Vorczu Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Nie mam tyle talentu co większość z tego co widzę po waszych artach, ale z chęcią poczytam konstruktywną krytykę bardziej doświadczonych. Miałem przerwę ok 4-5 lat, ale nie jest jeszcze tak źle jak myślałem że będzie, rysuję na nowo od 2 tyg. 1 Yellow Flash z ShutterFly* (Yellow Flash > Moja autorska postać wymyślona na potrzeby pewnej produkcji.) (Tak, ShutterFly to nie literówka, lecz początkowo tak było. Wprowadziłem sobie to jako alternatywną 2 osobowość FS na potrzeby również pewnej produkcji.) 2 Yellow Flash, Rainbow Dash i Derpy Hooves. 3 Yellow Flash źrebak. (Można to określić podobno jak "This picture is so cute, just looking at it will make you s**t butterflies for a week.") 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie jestem Picasso albo jakimś innym znanym malarzem ale postaram napisać ci co sądze ;p Stary, to jest świetne najbardziej podoba mi się ten pierwszy. Ta Fluttershy, kto by pomyślał że ona uwielbia ciężkie brzmienie i słucha rocka ze zwierzątkami Wydaje mi się, że nie dokończyłeś sobie nóżki tej Flutterki, tak zwane obrysu albo jestem ślepy (na dole noga w 1 rysunku). Drugi rysunek ewidentnie najlepsza dla mnie Rainbow, wymachująca kopytkami, do tamtych postaci też nie mogę nic zarzucić. Ten trzeci to pegaz śpiący w chmurach ma się rozumieć ? Ogólnie to bardzo ładnie rysujesz, widać że siedziałeś już w tym kiedyś ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Bez komentarzy, dobrze Ci wychodzą kucyki i ta ekspresja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jak dla mnie bomba! Ciekawe postacie, można gdzieś znaleźć Twoją produkcję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dziękować za opinie. Ten trzeci to pegaz śpiący w chmurach ma się rozumieć ? Yup! Ubzdurałem sobie że Yellow Flash miał jako źrebak nawyk do kimania w chmurach do góry nogami można gdzieś znaleźć Twoją produkcję? Deviant i animacje na Kanale YT, na chwilę obecną posiadam tylko 2 i to strasznie słabe i kilku sec. więc może YT zostawię na czas jak zrobię coś dobrego. Deviant TU lub w sygnaturce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Siemka. Kolejne 2 prace w zasadzie to projekt bazowy i praca główna. Sorki za słaby wynik ale tylko tyle mogę zdziałać na myszce /cry Yellow Flash & Shining "Liliane" Star [Kolor] Yellow Flash & Shining "Liliane" Star [szary] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie rysujesz Cutie Marków, a Derpy brak rzęs... Linia wchodzi na linię, mowa o tym 3(rysunku) Używaj wylewacza, bo w tym 3, Yellow ma tak niezbyt dobrze pokolorowaną grzywę na czarno, oraz ślina powinna być przezroczysta. A co do tego rysunku Yella i ShinyLil w szarości, to jest piękne wykonanie. Czy tylko ja nie widzę Yellow Flash'a i Shining Liliany Star w kolorze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie rysujesz Cutie Marków, a Derpy brak rzęs... Linia wchodzi na linię, mowa o tym 3(rysunku) Używaj wylewacza, bo w tym 3, Yellow ma tak niezbyt dobrze pokolorowaną grzywę na czarno, oraz ślina powinna być przezroczysta. O właśnie o takie komentarze najbardziej mi chodzi. Dziękować i moja postarać się bardziej na 2 raz. A co do tego rysunku Yella i ShinyLil w szarości, to jest piękne wykonanie. Podziękował również i tutaj. Czy tylko ja nie widzę Yellow Flash'a i Shining Liliany Star w kolorze? Jak coś można zobaczyć ten rys tutaj >>>http://i.imgur.com/1qnLCyJ.png'>RE UP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Jak coś można zobaczyć ten rys tutaj >>>RE UPYellow'owi brak kreski nosnej (tak, wiem, można by było napisać dziurki w nosie, ale ja nie chcem), oraz jego skrzydło tak dziwnie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Bardzo podoba mi się metalowa dynamik przy Fluttershy. Ciężkie brzmienie do niej pasuje, taka nieśmiała i zastraszona na pewno lubiłaby dobry metal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 No dawno nic tu nie dałem więc coś co ostatnio się wklepało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts