Zegarmistrz Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jak w temacie, nie ma w edycji profilu przycisku "Wygląd Profilu". Uprzedzając pytanie, tak, wiem gdzie powinien być ten przycisk, i nie, nie ma go tam xD Prosił bym o jak najszybsze naprawienie tego dokuczliwego błędu. Link do komentarza
bokjezD Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Jak wejdziesz tutaj: http://mlppolska.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=customize to co Ci się wyświetla? Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Wydawało mi się, że tu odpowiadałem... Profil to podgląd profilu. Link do komentarza
bokjezD Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 No to wiadomo, ale Zegarmistrz pytał raczej o możliwość zmiany wyglądu profilu. Powinno to być tam, gdzie podałem linka (u siebie na koncie mam, także może po prostu jego grupa nie ma uprawnień do tej edycji). Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts