PrinceRex Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Witajcie. Co prawda, żaden ze mnie mistrz, ale postanowiłam zabrać się za rysowanie. Mój niewidoczny podpis - Rasp. Zakładam ten wątek, aby nikt nie kopiował mych zacnych i wartościowych kresek.. Książę Rex, a pod spodem inne OC, Phloxy. Aha, i jestem dziewczyną. ;p Nie wiem, czy można wrzucać rysy z paint'a.. ale ja to własnie robię. Prosiłabym o ocene, co wam się podoba, a co nie, w czym mogłabym się poprawić etc. Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Skoro bezużyteczne rysunki, to po co je nam tu wklejasz? Lub zmień temat. Paint nie jest programem graficznym jak wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Paint nie jest programem graficznym jak wiem.Paint jest programem graficznym, bo da się w nim rysować. Przykładem tego może być autor tego tematu.Fajne rysunki, najbardziej podoba mi się 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 To są pixelarts! Więc nie zaliczają się do rysunku digital. Może koleżanka niech ściągnie sobie Gimp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceRex Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Jestem nowa i nie wiedziałam.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 To są pixelarts! Więc nie zaliczają się do rysunku digital. Może koleżanka niech ściągnie sobie Gimp.Pozwól, że zacytuję Wikipedię.Pixel art is a form of digital art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Mi co innego napisano. A tak w ogóle, nawet dobrze rysujesz. Paint nie jest taki prosty jeżeli chodzi o malowanie, są to piksele i trzeba poświęcić troszkę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceRex Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Dziękuje i bardzo przepraszam, jeśli mój wątek naruszył regulamin. I nie wiedziałam, gdzie umieścić moje art'y, nie mogłam znaleźć odpowiedniego.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Dziękuje i bardzo przepraszam, jeśli mój wątek naruszył regulamin. I nie wiedziałam, gdzie umieścić moje art'y, nie mogłam znaleźć odpowiedniego..Nie bój się, nie naruszasz regulaminu. Pixel arty to też forma digitalu. A jeśli nie, popatrz na nazwę działu. "Fanarty, komiksy, animacje etc...". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Nie no nie jest źle. Ładne są. Ale radzę ci się przerzucić na Gimpa. Jest w 100% darmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceRex Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Wiem. Loca Loba, wiem, bardzo chciałabym pobrać, kiedyś miałam, ale po pierwsze nie wiem gdzie ściągnąć, a po drugie, większość jest dla kompa zaraźliwa. Szukam takiej nowszej wersji, ale widzę tylko te stare ;<. Żeby nie było zbytniego offtop'u [choć nie wiem, czy to był off top] White Prayer. Maxisse, dziewczyna Rex'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Już więcej nie wrzucaj tych strasznych rzeczy ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceRex Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Już więcej nie wrzucaj tych strasznych rzeczy ;3 To mój temat, jeśli jak mówi to Swahili może być, to będę wrzucać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 To mój temat, jeśli jak mówi to Swahili może być, to będę wrzucać. Smakija jest głupia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceRex Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Smakija jest głupia Tak czy siak, proszę stąd wyjść i mi nie off top'ować. Masz coś do moich artów? Masz coś do mojej nokii > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Wow zacne i ładne jak na painta Ściąg sobie jakiś program lepszy do grafiki to będziesz super rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Nie są straszne -.-' Jak na painta to bardzo wiele. http://www.gimp.org/ Pobierz najnowszą wersję stąd. Jeśli nie to pobierz z instalek bądź dobrych programów i będzie oki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Nie są straszne -.-' Jak na painta to bardzo wiele. Mówisz tak bo nie umiesz ładniej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceRex Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Bardzo dziękuje za pochwały, no i tobie Loca Loba za link. :3 Postaram się ściągnąć jak najszybciej, ale za nim to uczynię, to wstawiam tutaj oto tego kuca: bez cieni.. wybaczcie. ;( Z milk shake'em. Widziałam, że niektórzy robią takie kuce. Rrrainbow Dash xD , co się tak do mnie przyczepiłaś? Idź odstraszać innych gdzie indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Mówisz tak bo nie umiesz ładniej :3 Oh rly. http://localoba.deviantart.com/art/Loca-369433462?q=gallery%3Alocaloba&qo=0 Miło raz na jakiś czas spotkać bezsensownego hejtera. Jak nie masz niczego sensownego do wniesienia to radzę ci- nie wypowiadaj się lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Miło raz na jakiś czas spotkać bezsensownego hejtera. .Ja znam tylko takich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Niestety hejter to hejter. Jak zawsze bezsensowny..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceRex Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 kolejne OC. Kolejne OC, jedno z ulubieńszych. Kolejne OC, moje i koleżanki ;3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Powiem Ci, ze nawet ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Kawaii. Najbardziej podoba mi się to ostatnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts