ChOmIk Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 (edytowany) Siema! Powiedzcie mi co o nich myślicie. szkic Poland Queen- szkic- To je szkic- następny szkic- Edytowano Maj 30, 2013 przez ChOmIk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Dlaczego ten kurczak ma dwa, za przeproszeniem, kutasy? o.0 Co do reszty ładnie narysowane. PS.: Specjalnie temat nazywa się "rysungi"? Powinno być rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Postacie kwadratowe i nieproporcjonalne Zmień papier, bo na kratkowanym wygląda to niechlujnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Zmienię. Macie jeszcze jakieś rady? Dopiero zaczynam. Na mój gust to nie kurczak, tylko kurczaczek w mechanicznej zbroi, stylizowanej na owada. Gdzie widzisz tą nieprporcjonalność ;o? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Ciesze sie ze używasz kolorów, polecam zmienić papier jak mówił Aglet. aczkolwiek na takiej kartce można poćwiczyć ale szkoda wtedy kolorów. I jak to zwykle mawiam, trzeba dużo ćwiczyć i ćwiczyć bo im wiecej się ćwiczy tym lepsze i szybsze efekty^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Jest pinkie na normalnej kartce Podoba się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 Zaglądnij ktoś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zaglądam właśnie teraz, ale najnowszego rysunku nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Masz pecha bo te lynki działajo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ale moja działanoś w ty wątk ju nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts