Khornel Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Jak w temacie. Nie mogę przejść że strony 5 jakiegoś tematu bezpośrednio na stronę 1. Co w przypadkach, które mają kilkanaście stron jest denerwujące. Da się coś z tym zrobić? Link do komentarza
Reguś Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Tego to nie wiem. I chyba sie nie da Jeśli masz taki problem to radzę ci przejść na pełną wersję tak ja teraz Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Jak się uprzesz, to spójrz sobie w adres i metodą "prób i błędów" dojdź, która liczba oznacza stronę, na której się znajdujesz. Link do komentarza
Eva Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 W adresie url masz nawę tematu, a potem ukośnik. Po ukośniku może wystąpić page-2 (przykład) lub ew. &st=20 (przykład) (jak się najedzie na przycisk następnej strony, jest druga wersja, ale po przeładowaniu jest pierwsza). Page to oczywiście strona. A więc manipulując liczbą po myślniku możesz przechodzić na kolejne strony. W drugim typie linku masz ile postów mijasz. 20 postów = 1 strona. Żadna metoda prób i błędów, skoro mechanizm jest prosty. Ani też żadne przechodzenie na pełny tryb, który obciąża łącze. Zabawa w przeskakiwanie stron = zmiana liczby na końcu adresu. :3 Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts