134 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 (edytowany) 1 Edytowano Listopad 5, 2019 przez Willeniz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Zalecam korektora. Są byki w opowiadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Po znajomości, a raczej nieznajomości (nie wpadłeś do Częstochowy :] ), postanowiłem przeczytać twoje opowiadanie. Przede wszystkim, wpadłeś na oryginalny pomysł, ale brakuje mi tu opisów, pewnie dlatego rozdziały są takie krótkie. Dziwi mnie że Celestia, w przeciwieństwie do Luny, nie zrozumiała powodów bójki ogierka(o właśnie: jednorożec, pegaz, ziemski? nie podałeś). I twoje wyobrażenie Speedyego Stringa w pierwszego rozdziale się nie wyświetla, bo rozumiem że miał być tam obrazek. Trochę dziwnie, krytykować nauczyciela Będziesz pisał dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 2, 2020 Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Brak linku. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts