Insomnia Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Witajcie . z tego co wiadomo każdy bez wyjątków ma mhoczną stronę , a więc tutaj możecie zadawać pytania do Mrocznej strony naszych władczyń. Jeśli chcecie zapytać Księżniczkę Celestie tzn jej druga stronę musicie Przed swoim pytaniem napisać : Droga Celestio ... (wasze pytanie) Tak samo jeśli chodzi o Lunę. Do Cadence także można pisać. Zapraszam. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 a co konkretnie mam rozumieć pod pojęciem "mhroczna strona? PS: 10... 9.... 8..... 7...... 6....... 5........ 4......... 3.......... 2........... 1............. WĄTEK SKASOWANO :3 Link do komentarza
Insomnia Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 a co konkretnie mam rozumieć pod pojęciem "mhroczna strona? PS: 10... 9.... 8..... 7...... 6....... 5........ 4......... 3.......... 2........... 1............. WĄTEK SKASOWANO :3 Czego nie rozumiesz w pojęciu " mhoczna strona" ? ;d Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 pewnie tak...na takie wątki cza mieć pozwolenie moja droga bo to się tyczy Celestii i Luny a za nie odpowiedzialne są Wielcy avatarzy :< Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 już zgłosiłem ;3 PS: kolejny "kilko postowiec" który zakłada głupie wątki :( ale co to ma być ta "mhroczna strona"??? typu Molestia/Trolestia??? to chyba zabronione, a jeśli nie to już gdzieś jest. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 raz sie pytałem Tarretha czy można zakładać wątki z Molestią itp. odpowiedział że wolałby nie ... Po za tym na takie rzeczy są Eventy... na przykład był kiedyś tydzień Moluny .. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 powinni zrobić strefę "Clop" i "Gore" tak jak jest do SE i NRL bo narazie jest tylko w fanfickach ;( Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 pewnie tak...na takie wątki cza mieć pozwolenie moja droga bo to się tyczy Celestii i Luny a za nie odpowiedzialne są Wielcy avatarzy :< Wyręczyłaś mnie, dziękuję Zamek, kosz. Link do komentarza
Recommended Posts