Oneey Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Eeeeeeeeeeeeee... No to jakby ja coś rysuję, i to są niby kucyki, ale mi się to nie podoba, i i i i i i w ogóleee. OC EmmyPięćPięćPięćDwaPięć Ten to mój : / Randomowy kuc~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 A mi się podoba. Zwłaszcza ten drugi obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Mi się bardzo podoba c: Tylko musisz popracować jeszcze nad wyglądem skrzydeł ^^ Przyjmujesz zamówienia na rysunki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oneey Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Ehmmm dzięki i w ogóle. Przyjmuję zamówienia. ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 To mogła byś mi moją OC narysować? ;__: http://oi39.tinypic.com/2w59bir.jpg Jak coś to te białe cosie to plamy ;__: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Pięknie wykonane. A teraz moje zamówienie: Pinkie Pie która trzyma szpadel w prawym kopytku a drugim wysoko uniesiona flaga w kolorach tęczy. W tle wesoło kicają króliki z głowami babeczek. Pinkie kieruje swój szpadel w stronę słońca które unosi się nad nią rozświetlając jej roześmianą twarz. Pod spodem napis Pinkamena Diane Pie, Władca Wszystkiego Co Śmieszne. Thanks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 To ja chcę moją OC, którą możesz sobaczyć na moim avatarze.A jeśli chcesz, to jeszcze obrazek pomocniczy. Albo 2.12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wcale nie są brzydkie. Mis sie bardzo podobają, a zwłaszcza ten pierwszy kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Twoje prace są piękne, ale może by tak popracować nad skrzydłami i tylnymi nogami? Jak na moje oko troszkę psują cały efekt (który i tak robi na mnie wrażenie). I tak przy okazji masz mega słodziachnego OC. Normalnie piękniusia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts