PyroxPL Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 A co w nim takiego ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Postaram się przycisnąć Yarwa by odpowiadał na WSZYSTKIE pytania, które nie łamią regulaminu forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dashi Napisano Kwiecień 13, 2015 Share Napisano Kwiecień 13, 2015 (edytowany) Kiedy będą odpowiedzi? Edytowano Kwiecień 13, 2015 przez dashi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Kiedy będą odpowiedzi? No wlasnie! Dawac tu odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 (edytowany) Jeszcze The Game of Ponies przydało by się obudzić lub zrestartować. Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 W połowie lipca powinniśmy zaktualizować zapytajkę od nowa i wystartować z eventem. Chyba że mi nie oddadzą działu, wtedy to nie. To jeszcze poltora miesiaca czekania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Lepsze pocieszenie niż brak pocieszenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Przepraszam usera TW Soli, ale Rainbow Dash nie dał sobie rady z tymi pytaniami. Taka odpowiedź to chyba nie za bardzo do RD pasuje. Wiem, że w tym dialogu to ty powiedziałaś, no ale wyobraź sobie sytuacje w serialu, w której ktoś mówi Rainbow, że ona z czymś sobie rady nie da. No, Rainbow nie jest typem konia, który przyznawałby się do porażek, więc na takie stwierdzenie RD powinna się naprawdę oburzyć i tak czy inaczej spróbować to zrobić. A do grzywy nie mam nic. Jest wygodna i wygląda epicko.Jedno, malutkie "ale". Grzywa nie może być wygodna.Nie powiesz przecież: "moje włosy są wygodne". A grzywa działa na podobnej zasadzie(To był post, ale gdzieś go wcięło)To go wklej z powrotem, bo nie będzie wiadomo na które pytanie RD teraz odpowiada. (Ja wiem, że na moje, no ale nie każdy musi to wiedzieć)Ogólnie to nie jest źle, tylko pamiętaj, że RD jest zadziorną postacią, a po tych Twoich odpowiedziach to tego, tak właściwie nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ogólnie, z tym postem był taki problem, że po wysłaniu go usunęło, a odpowiedzi do niego wystawiło do osobnego spoilera. A co do Rainbow, to starałam się ją w pełni uchwycić, ale chwilami to było trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts