Leah Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witam. Tak jak w temacie, a dokładniej chodzi mi o dwie rzeczy: notatnik. Ma wiele funkcji, myślę że jest przydatny. takie coś zapisuje szkice nowych tematów/postów. (Co do szkiców: czy istnieje możliwość przywrócenia mojego szkicu tematu z OC ze starego serwera?) Link do komentarza
Servant Saber Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 serwera Silnika... Link do komentarza
Skrzynek Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Sam też osobiście zastanawiam się kiedy (i czy) będą z powrotem te radosne, kolorowe nagrody, które dostać było można za pomoc w jakimś dziale czy wygrany konkurs. Nie jest to może niezwykle przydatne, ale miłe, a znikło. Link do komentarza
Caduto Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Ja to bym chciał powrotu normalnych komentarzy na profilach, a nie teraz zrobiono wszystko na pro-elo, chętnie zobaczył bym dodanie funkcji, że pewne informacje z profilu mogą oglądać ludzie których mam w znajomych, lub blokowanie userów w taki sposób by nie wchodzili w paradę,ale nie na zasadzie że nie widzę ich postów ale blokowanie np. dostępu do naszego profilu lub pisania w naszych tematach a nawiasem mówiąc ( To było zmora poprzedniego silnika forum, chciałbym żeby przy okazji przywracania tego co było dobre w nim, poprawiono też to co było nieprzemyślane do końca i finalnie skopane jak pole po wykopkach a jak na złość zostało "przekalkowane". Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts