Lemuur Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Wiadomo, miejsce na opinie, uwagi, rady, sugestie itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 1, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2012 No, co sądzicie o pierwszym wpisie? Jakieś uwagi, sugestie? Każda opinia będzie pomocna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Nie wiem dlaczego, ale czytając to, zdawało mi się, że czytam pamiętnik fluttershy Po drugie primo, wszystko według mnie za bardzo upiękniasz, to jest dobre, ale na prawdę, to sie czyta jak opowiadanie królowej wiosny, opowiadającej o pogodzie na dworze ;d Po trzecie primo, ciut więcej agresji, mniej " ktoś puka do drzwi, nie podoba mi się to, ale i tak z chęcią otworzę, bo mnie to denerwuje " keep going :heart: Spoko Emoś, specjalnie lekko zacząłem, mam już plany jak to umhrocznić. By było więcej agresji musi najpierw coś się dziać, nie chcę robić z tego mieszaniny bezsensownych wrzasków . Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Jak dla mnie jest ciekawie i czekam na rozwinięcie historii. Trochę nadużywasz słowa "cholera". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts