BlackOut Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Mi się to podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 hehe, całkiem śmieszne ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Tu macie napisy do tych części Dan Vs. FIM, które posiadają dialogi. Przy okazji zapraszam do subskrybcji; kanał przekroczył dziś 50 filmów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szafira Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Cała seria Dan VS FIM jest zajeb***a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Polecam też obejrzeć oryginalną serie Dan VS. Leciała wcześniej na HUBie, nie wiem jak teraz. Nie widziałem jednak zadnych napisów po polsku do tych odcinków, bo trwają po 20 minut, więc znajomość angielskiego wymagana. Obejrzałem juz wcześniej pierwszy sezon, i naprawde niezły humor, momentami można dostać napadów śmiechu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Być może kiedyś któraś z naszych stacji wyemituje Dan Vs... może CN albo Teletoon. Bo Minimini to już raczej nie :cGfSS: Ciekawe, kogo wybraliby do dubbingu Dana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Faktycznie brak napisów. A są chociaż angielskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Mi Nie zaczyna się zdania od "Mi". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkieMatthew Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Faktycznie brak napisów. A są chociaż angielskie? http://www.youtube.com/watch?v=U9g3L_Wj9Wc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=U9g3L_Wj9Wc To chyba jedyny przetłumaczony odcinek. Gdyby ktoś się zastanawiał to ja serdecznie polecam, jestem właśnie na 3cim sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Jest nowy filmik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts