Izeer Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 http://puu.sh/1FE3U Nie wiem co chciałem zrobic, ale wiem ze mi nie wyszło xD Nie rysowałem na kartce od prawie roku, nie bijcie, lepiej zostane przy wektorach xD Propo wektorów, coś zrobie nie długo, ten weekend miałem troche zajety, robiłem layout na bloga ponylands i baner dla radia, po za tym, mam zamiar nagrać tutorial jak wektorować w illustratorze, jak zrobie to dam linka, moze komuś sie przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Jak juz napisałem, miałem nakręcic tutoriala, tak też zrobiłem. http://youtu.be/Uxu8LEvW9Rk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Tak na nowy rok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Twilight jako postać wyszła dobrze, efekt magii też. Brakuje mi trochę innych efektów wody niż kręgi, ale nie będę krytykował, skoro sam nie potrafię ich wykonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wiem, tło raczej mało wyszukane, chciałem spróbować inaczej niż zwykle z postacią, czyli ostre cienie, oczy też inaczej, z resztą to widać. Ale na eqd weszło, więc w sumie fajnie, chyba bede szedł w tym kierunku, musze jeszcze zobaczyć jak wyjdzie to z inną postacią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Spróbuj zrobić tak z Pinkie, tylko na dole dać taki falowany róż, gdzieś tak do połowy. A od góry czerń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 OC dla VanDreada bo mnie prosił tyle razy, w końcu mu zrobiłem ;p Edit. Zmieniłem kolory w tle, jak sie skapnąłem, że były one robione pod wcześniejsze oc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Hmm... Zastanawiam się trochę nad kolorystyką. Paski zamiast białe - zielone i nick na biało, ale chyba gorzej by to wyglądało... Btw... Izeer uwielbiam Twoją sygnę :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Czekam na więcej rysunków. Świetne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Tło takie bo Van chciał w tym stylu, raczej postać była ważniejsza. Lemuur, ja też ją uwielbiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Rysunek wyszedł świetnie, choć obeszło by się bez efektu na postaci. ale co tam ja biadole, epicko jest i to się liczy. a teraz przepraszam (Patrzy na dół posta) Cukrzyca, WEEEEEE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Odnowiłem stary wektor flutterki, bo czemu by nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nie obrazisz się, jak ustawię to sobie kiedyś na tapetę? Bo jest świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 A czemu miałbym się obrazić, po to wrzucam, żeby można było z tym zrobić co się chce ^^ A dzisiaj zrobiłem takie coś Wektor z filmiku INNOCENCE.MOV. Nie mogłem sie powstrzymać, ten fragment był świetny, a flutterka przesłodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Zrobiłem jeszcze prostą tapete do tego wektora, bo chce ją mieć na swoim pulpicie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Jeszcze 3 godziny temu miałem już wyrzucić ten projekt, ale szkoda było mi czasu poswieconego na to, więc postanowiłem to jakoś odratować, i tak to wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie umiem nic powiedzieć, świetna praca. Tylko uważaj, te kucyki wyglądają jakby były porcelanowe. Są przynajmniej kolorowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Po prostu piękne! Za efekty świetlne duże 6. Nie mam się do niczego przyczepić. (Prócz braku dziórki od nosa, ale pewnie miało tak być) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 I takie coś sobie zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Łał super saiyan Dashie super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Dawno nic nie robiłem żadnych artów, po części przyczyną tego jest że chciałem troche od nich odpocząć i spróbować czegoś innego, nie chciałem zakładać nowego tematu więc dam tu, moje pierwsze PMV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Jak na 1 PMV to jest naprawde dobre. Próba w pełni udana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Coś co zrobiłem dzisiejszego wieczora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Zrobione w niecały dzień, filmik do cudnej piosenki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Miałem troche przerwy w wektorach, na rzecz filmików, ale znalazłem czas żeby coś zrobić. Mój ulubiony moment w MLP, który chciałem uczynic jeszcze bardziej epickim ^^ : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts