Izeer Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Sezon 3 wiec cos z sezonu 3, na szybko, ale dał mi dzisiejszy odcinek pewien pomysł, zobacze czy sie nada, ale jak narazie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 I kolejny obrazeczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Właśnie tego mi brakowało w nowym odcinki że od tej całej czarnej magii Twilight by chwilowo odbiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Ogień z oczu mógłby być lepszy, ale poza tym się niczego nie czepiam. Kolejna udana praca:lyra2:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Randomowa tapetka. I jeszcze jedna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Tapety świetne, szczególnie ta z Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie wiem czy oceniałem Twoje prace czy nie,ale kurde masz talent to trzeba przyznać.Tapety świetne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Dobra, koniec narazie tych tapetek, bede robił teraz coś normalnego, jako że mam te prawie 100 watchów na DA, to wypadałoby zrobić, prawdopodobnie bedzie to filly dashie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 No nie mogę się doczekać już,ciekawe jak to wyjdzie.Swą drogą tak trochę odejdę od tematu,ale Twoja sygnatura mnie rozwala jak ją widzę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 A już się zacząłem cieszyć że jakiś arcik będzie. O filly dashie mówiąc, to może coś w klimacie My Little Dashie? (Pomysł mnie napadł, bo widziałem teaster filmu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Planowałem zrobić coś właśnie w klimacie MLD, nawet mam troche zaczęte, ale nie wiem czy nie zmienie tego kompletnie. Jak narazie ktoś mnie poprosił o zrobienie plakatów na My little konwent, więc nie myślałem jeszcze dobrze co zrobie ze swoim artem. Żeby nie było pusto, to te plakaty, może ktoś je zobaczy jak bedzie na konwencie : http://puu.sh/1rZuN http://puu.sh/1s5b4 Ten drugi nie ma jeszcze konkretnego tła, nie wiem jeszcze co tam wstawie, jutro pomyśle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Na tło to najlepiej Eqestrie. Jakiś las, może Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Ciekawe te plakaty.Też podoba mi się pomysł z lasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Nie dodałem ostatecznie zadnego tła w tamtym plakacie, i chyba tak jest dobrze. Robie już ten nowy obrazek, co sie zabieram za niego juz tyle czasu, ale tydzien był cieżki, matura itp, wiec dopiero teraz robie, obym nie schrzanił, jak sie uda to moze nawet dzisiaj skoncze ;p. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Udało sie zrobić w jeden dzień ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Zrobiłem jeszcze wektor i tapete z nowego odcinka, bo cukrzyca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Rarcia time. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Gdy zobaczyłem obrazek pomyślałem: "Rarity Time, WEEEEEEEE" a potem zobaczyłem podpis:twilight2:. A co do samego obrazka, to podoba mi się straszliwie, może dlatego że Rarcia jest jedną z moich ulubionych postaci (), a może dlatego że rysunek jest świetny:lyra2:. Mam nadzieje że będzie więcej rysunków z tą postacią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ciekawe ,a w szczególności cienie ; D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Cóż, obejrzałem wczorajszy odcinek, i naszło mnie, by zrobić coś ze scootaloo albo luną. Narazie nie wiem kiedy i co dokładnie, ale cos z nimi zrobie. Chciałem sobie coś rozplanować, pobawić sie w programie, moze by mi pomysł wpadł, i tak posklejałem swoje dwa wektory, i dałem tekst luny który mi sie spodobał, i ogólnie sam motyw strażniczki snów. Nie wiem czy jest sens w ogóle to na swojego devianta wstawiać, moze to zmienie jeszcze. http://puu.sh/1z3tQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Wektor applebloom, miałem zrobic tapete do tego, ale moze innym razem, nie mam za bardzo pomysłu, a chce jeszcze cos innego zrobic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Co ja zrobiłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Z tego co widzę, to Scoot. Ale czemu smuta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Bo tak wygląda prześlicznie, aż mnie się smutno zrobiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Nie wiem, takie miałem odczucie po odcinku z przed tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts