KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Siemanderko chciałam poćwiczyć rysowanie ludzików ,a więc składajcie zamówienia Przykładowe ludziki : Praca dla Eileen Praca dla Losse (Wasz ludzik powinien zostać naryzany w okresie 1-3 dni ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M0100xieS Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 To poproszę ludzika który wygląda jak pierwszy lepszy członek One Direction. Plooose. Chciałbym to zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) O3O a narysowałabyś i 2 ludziki? 1. Jakaś dziewczyna o kręconych, brązowych włosach, brązowych włosach, ubrana w byle jakie ubranie, bo to obojętne. (ja tak mniej więcej wyglądam, nie cierpię moich włosów ;_; ) 2. Jakaś dziewczyna o brązowych oczach, krótkich, prostych, czarnych włosach i czarnej sukience. (ja tak jakby chciałabym tak wyglądać...) Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Kicia Rarity :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Ja poproszę o postać księdza, żeby miał długą czarną sutannę i był szczupły , czarne krótkie włosy, ładna rumiana buzia z prostokątnymi okularkami i ewentualnie mógłby mieć długą czarną pelerynę :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jeśli będziesz miała czas, spróbuj narysować Eucliwood Hellscythe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Narysujesz dla mnie Lunar (Lune) Edomae z anime Seto no Hanayome? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 O3O a narysowałabyś i 2 ludziki? 1. Jakaś dziewczyna o kręconych, brązowych włosach, brązowych włosach, ubrana w byle jakie ubranie, bo to obojętne. (ja tak mniej więcej wyglądam, nie cierpię moich włosów ;_; ) 2. Jakaś dziewczyna o brązowych oczach, krótkich, prostych, czarnych włosach i czarnej sukience. (ja tak jakby chciałabym tak wyglądać...) 1.Długie czy krótkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 1.Długie czy krótkie? średnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Pragnę powiadomić osoby ,które złożyły u mnie requesta ,że mam bardzo ważny projekt szkolny i requesty pojawią się jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Zamówienie dla Panny Iluzji : Jack Black Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Zbieram postacie z Guilty Gear wykonywane przez różne osoby (Ale Jam jest moja!), więc proszę Cię abyś wykonała Millę Rage. Jest to możliwe? A, nie mam Ci jak obrazka podesłać po z telefonu piszę. Wygoogluj sobié, proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Narysuj mi Islandię jako Hipstera z kocimi uszami i wąsami o3o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts