Arjen Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Tutaj będą się pojawiać oficjalne informacje. Kiedy ruszamy, kto się dostał, kto odpadł, kto ma pecha a kogo spotkało nieszczęście itd. Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 A więc Big Sistah rusza dzisiaj, czytaj 1 lipca, w poniedziałek 2013 roku. Spodziewajcie się zadania wieczorem. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dla lepszego utemperowania Was, tymczasowa modyfikacja regulaminu - za pierwszym razem przegranego wskaże Wielka Siostra. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Nowe zadanie jutro Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ze względu na to, że nikt nie umieścił wypowiedzi w Ścianie Płaczu, Wielka Siostra sama zadecyduje, kto ma wylecieć. Albo jeszcze lepiej - rzuci was na pożarcie głodnym, shoutboxowym lwom: Miałaś dość dużo czasu moja droga. Żegnamy Anniverse. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Oczywiście należy niedługo spodziewać się następnego zadania. Dość... kreatywnego. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Spójrzmy na nowy Schemat Działań: Tak, lepiej będzie elastycznie dostosowywać to wszystko niż sztywno trzymać się planu. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Zaktualizowałem termin zadania. http://mlppolska.pl/watek/6057-zadania/page-6#entry361911 Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Prosiłbym graczy o aktywność. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Ze względu na małą aktywność, anuluje ten projekt. Przyniósł mojemu działowi prawie 1000 postów, więc mógłbym być zadowolony, gdyby nie to, że projekt był ambitniejszy, i nagroda wydała mi się odpowiednia. Dziękuje wszystkim za udział, a zwłaszcza tym, którzy naprawdę poświęcili swój czas na zadania. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Ok, tak więc po anulowaniu projektu przyszedł czas na czystki, więc przeniosę wszystkie tematy do archiwum i poproszę o usunięcie poddziału. Dziękuję i pozdrawiam. Link do komentarza
Recommended Posts