Khornel Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Witam. Mój problem jest następujący: Jak staram się obejrzeć jakiś film z internetu na moim Htc Wildfire S to w 80% przypadków pojawia się czarny ekran lub informacja, że nie można odczytać pliku czy coś. Da się coś z tym zrobić? Ponoć niektórzy sobie z tym radzą. Link do komentarza
Radmor Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ale chodzi ci o film na Youtube, czy pobrany i zapisany w jakimś formacie? Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Na YT leci dobrze, z pobranymi gorzej (wiem, że wildfire s nie czyta bodajże DivX'ów, ale da się to zmienić?). Chodzi mi o oglądanie bezpośrednio z neta np. przez ekino.tv czy jakiekolwiek strony z linkami innymi niż do YT (a na YT czepiają się praw autorskich). Link do komentarza
MiXer Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Na YT leci dobrze, z pobranymi gorzej (wiem, że wildfire s nie czyta bodajże DivX'ów, ale da się to zmienić?). Chodzi mi o oglądanie bezpośrednio z neta np. przez ekino.tv czy jakiekolwiek strony z linkami innymi niż do YT (a na YT czepiają się praw autorskich). Adobe flash Player.Z Google Play nie pobierzesz raczej. Z chomikuj http://chomikuj.pl/Birkart/Android/Aplikacje/Adobe+Flash+Player wtedy na pewno bedzie chodzić. Jedyne serwisy na ktorych moźna oglądać bez flash playera to anyfiles i dailymotion Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Zainstalowałem flasha i bez efektu. Co więcej czasem nawet na anyfiles wyskakuje, że plik nie chce się otworzyć. Link do komentarza
Siper Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Flash na stronach WWW to g*wno i nie bez powodu Adobe usunęło go z Androida. Osobiście jak miałem WFS to używałem tego programu - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=pl Ale przy okazji polecałbym jednak zainteresować się custom romem, np. Cyanogenmod... Link do komentarza
solaris Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 @up, polecam także. Bardzo dobry program, sam go używam na mojej MAtrix Link do komentarza
Recommended Posts