Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Odpowiedź masz w poście NiBl'ego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Piszcie kiedy macie jakiś problem a jeżeli nie to darujcie (moja orta to zło). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Z ciekawostek -> wypuszczono kreator kucyków, który jest dostępny w LoE (uwaga w chwili obecnej nie zapisują się, więc jak co to łapać screeny): http://legendsofequestria.com/media EDIT: Swoją drogą jest to najlepszy generator kucyków w 3D (jedne z niewielu modeli, które nie straszą brzydotą(tak jak np. kucyki z gmod-a)). Edytowano Sierpień 8, 2013 przez NiBl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsplit Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Chciałbym zagrać tylko nie wiem jak się zajerestrować pomoże ktoś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Kontynułowac temat 1 głos za i temat nadal będzie istniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) To może ja odświeżę odrobinę, ponieważ w Za 1,5 miesiąca odbędzie się kolejny otwarty weekend. 24-26 Stycznia (co wpisuje się w otwarty weekend raz na pół roku). Jako, że data odrobinę odległa, więc jeszcze nie ma listy rzeczy dostępnych. Chociaż słyszałem, że pracują nad Cloudsdale. Swoją drogą bardziej odpowiednim miejscem dla tego byłby dział z MMORPGami. Edytowano Grudzień 8, 2013 przez NiBl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 OK... Małe przypomnienie, że otwarty beta test już za niecały tydzień. Czego się spodziewać: - ulepszonej infrastruktury serwerowej (już wszystko nie będzie działać na 1 bazie danych, czyli będą większe szanse na zalogowanie się). - Dodane będzie nowe miasto (albo i 2) - Będzie można skopać 4 litery bardziej i mniej kanonicznym potworom, czyli będzie działający system walki. Przy czym będzie można rozwiązać konfrontację w sposób bardziej pokojowy, czyli prawdopodobnie będzie można zatulić potworka na śmieć. - Ma też być kilka minigier i pewnie więcej "Kuestów" (źródło: Bronyville Podcast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Ciekawe czy będzie dało zrobić się kuca steampunkera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts