kosiara120 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Tak postanowiłam założyć taki temat, ponieważ chcę się dowiedzieć jak ludzie ocenią moje rysunki. Kuce rysuje od 3 miesięcy, od 2 tygodni z dwoma oczkami, wcześniej z profilu. Dobra co będę przynudzać: Coś podobnego do Vinyl: Inne: Coś nie kucykowego z przed 2 lat: Muszę znaleźć zeszyt z rysunkami. Oceńcie i powiedzcie co sądzicie i co można poprawić. Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Długa droga przed Tobą, rysuj jak najwięcej najlepiej na początek wpatruj się w kucyki pony. Twoim kucykom jeszcze wiele brakuje. Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) 1. Zmień papier 2. Zainwestuj w kredki 3. Dowiedz się do czego służą linie pomocnicze 4. Tutoriale z dA nie gryzą 5. Kucyki też mają światłocień I wtedy pogadamy Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Tak jest już się robi ! A te dwa kuce na papierze w kratkę to w szkole rysowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts