unkindangel Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Czyli galeria moich "dzieł". Zakładam, że możemy się dzielić tylko artami dotyczącymi kucyków, więc nie będzie ich tutaj za dużo... Wstawię je w kolejności od najstarszego, więc wiadomo, że te pierwsze będa okropne. XD Ale jak je mam na dA, to tutaj też mogę wstawić. Mój pierwszy rysunek MLP:FiM ever. Długo był moją najczęściej fave'owaną rzeczą na dA. Po prostu śpiąca Fluttershy, która w ogóle Fluttershy nie przypomina. Gothic Angel, czyli moja ponysoina. Moje najlepsze do tej pory kucykowe dzieło i najczęściej fave'owany rysunek na dA: Sleepin' after buckin'. A tutaj Gummy z modeliny! Kolory ma, jakie ma, ponieważ robiłam to z ogryzków modeliny. XD Fluttershy po świętach... Na sam koniec mój avatar, czyli Hipster Gothic Angel (zainspirowałam się Hipster Rairty [klik]). Proszę o konstruktywną krytykę i komentarze. I teraz widzę, że połowa obrazków jest niedokolorwana... Uuups! Przymknijcie na to oko, proszę. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 ładne prace. A Gummiego musisz Vandalowi dać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 12, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Dziękuję. A czemu akurat jemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Bo on jest jego fanem ;] No i ładne pracki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Nie jest źle Poprawisz linie zeby były gładkie itp i bd dobrze, Ale to z fs'ka to zrypałaś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 12, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Dziękuję. Każdy obrazek był rysowany właściwie inną techniką, teraz kucykowe rysunki będę robić tak jak dwa ostatnie (warstwa lineart w Paint Tool SAI), bardziej gładkich linii już nie umiem zrobić. xD A Fluttershy... Ona po prostu pochłonęła za dużo mazurka i poszło jej w szyjkę. I brzuszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Kolejny sai'owiec jak miło, czyli jak mniewam robisz myszką? Odkąd mam tablet nie używam warstw lineartowych. < no może do vectorów... czasami> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 12, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Ja rysuję tabletem (Wacom Bamboo Pen). Jednak nawet na zwykłe warstwie, używając narzędzia Pen, nie jestem w stanie zrobić prostego lineartu (w sensie... tak prostego jak narzędziem Curve). Rąsie mi się trzęsą. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Ta pierwsza Rarcia-nieRarcia sliczna jest. Zwlaszcza oczy fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 matko dziewczyno... ja też mam wacom bamboo pena i jakoś mi idzie Słuchaj pen to shit, nie rób nim. http://i.imgur.com/W3sKk.png Tu wszytko jest wytłumaczone w miare. < szukam czegoś innego by mieć czystą kreske na konturach.> Ale to już kwestia stylu... rób jak uważasz tylko podpowiadam jak "lepiej" sie robi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 12, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2012 No i o takie podpowiedzi mi chodzi! Ja raczej swojego stylu nie mam, za wszelką cenę próbuję go z siebie wydobyć, ale mimo wszystko w 90% rysuję po prostu fanarty, w oryginalnym stylu kreskówki/gry/whatever... Dzięki wielkie, zobaczę co i jak. Airlick: dziękuję! Chodzi o Gothic Angel (moją ponysoinę), dobrze wnioskuję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Trochę jakoś te wszystkie z Flutterką krzywe wyszły. Tak to świetnie. I możesz dawać, co chcesz, tylko żeby trochę kuców było. Nie jest to zakazane, ale ogólnie wolimy oglądać kucykowe arty na tym forum:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 G-g-g... GUMMY!!! Zachwyt odbiera mi umiejętność dobrania odpowiednich słów. Bardzo dobre prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Haha... Widzę Gummy'ego i pierwsze co mi przyszło do głowy: Vandal! Co do artów, bardzo fajne . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Dzięki raz jeszcze. @ThatIsSoSad: ja po prostu nie umiem rysować Fluttershy. :c A by obejrzeć inne, nie-kucowe prace, zapraszam na moje dA, link w profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 pięknie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts