Kxsu Kxreq Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Tak się cieszę z tego tematu Heh, nie dziwie ci się To będzie chyba najlepsza część tego działu - Wstawianie zdjęć pluszaków!One są takie słodkie Można tutaj wstawić zdjęcie swojego lub nie pluszaka/maskotke/figurkę która będzie przedstawiać Lyrę lub BonbonMożliwości są nieogarniczone, ale zawsze są jakieś zasady: Nie można wstawiać Gore,Clopów oraz innych Questionable Mam nadzieję że tym razem coś wstawisz Lyr Nie bój się, mam coś Lepiej dla ciebie, moja siekierka już się otwierała kieszeni Jakiej kieszeni? Później o tym pogadany Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Co tutaj tak pusto,misiaki ?! Pluszaków są setki ^^ Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Słodkie Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) A cóż to? Tylko pluszaki z Lyrą? A ja? Zapomnieliście o mnie? Jestem zawiedziona... Zatem by Bon nie była smutna, dorzucam dwa pluszaki z nią: Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Czekałam na to ! Bony w socksach Ta ma urocze oczka!!!No to jedziemy xD Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts