sardynka54 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witajcie. W tym temacie będę wrzucał swoje "prace" z dziedziny animacji, by doszkalać swoje umiejętności . Będzie miał formę bloga/pamiętnika itd. Dzisiaj prezentuje "Spacer kulejącej Fluttershy" . Czemu taka nazwa? Trzeba to zobaczyć. xd Robiłem ją jakieś 6/h, rysując wszystko od zera i animując. http://www.youtube.com/watch?v=iIN1V7SXD3A&feature=youtu.be Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 No jest wszystko okey. Ale dlaczego ona kuleje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Biedna Flutterka, zrób skaczącą Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Która noga jej kuleje, bo nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sardynka54 Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Kuleją jej 2 tylne nogi (czyli chodzi trochę niezdarnie), gdyż od samego początku wybrałem złą drogę. Ruch zadka animowałem osobno (klatka po klatce) tak samo jak nóg, tułowia, głowy itd. Dopasowanie tych wszystkich kończyn było koszmarem, dlatego jest lekki brak synchronizacji. Postaram się zrobić skaczącą Pinkie Lubię wyzwania. ;p Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez sardynka54 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Nieźle wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sardynka54 Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 Jest i skacząca Pinkie .Jak tak dalej pójdzie to zrobię jakąś "pełnometrażówkę". Nareszcie nie ma desynchronizacji pomiędzy poszczególnymi częściami ciała. . Troszkę ten ruch w górę i w dół jest sztuczny. (tak jakby grawitacja była słabsza). Można to poprawić, ale już nie mam chęci. Na najbliższy czas mam za zadanie zrobić coś co nie trwa 7 sekund i jest zapętlone. Moim marzeniem jest dobić do 1 minuty. Zapewne będę taką animację robił przez cały miesiąc, ponieważ grille itd. przeszkadzają w kreatywnych przedsięwzięciach. http://www.youtube.com/watch?v=JfXQslUGXIE&feature=youtu.be Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts