Ravin Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ostatnio dość często pojawia mi się taki komunikat: Ups? Wystąpił mały błąd, spróbuj ponownie Czasem klikam kilka razy odśwież i to samo. Trochę to irytujące. Przed chwilą miałem też 502 Bad Gateway... Czym może to być spowodowane? Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nigdy nie miałem takiego problemu. Próbowałeś wejść na forum korzystając z innej przeglądarki? Link do komentarza
Ravin Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Gdy miałem ten błąd wchodziłem przez Operę, ale zazwyczaj znikał po kilkunastu sekundach, więc nie próbowałem innej przeglądarki. Jak się znowu pojawi spróbuję. Jeżeli by to była wina przeglądarki to nawet nie ma co naprawiać, bo Opera i tak niedługo przestanie być Operą, a zacznie być klonem Chrome'a :C Link do komentarza
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 U mnie też pojawił się ten błąd, zaledwie raz, ale jednak. Korzystam z Chrome. Link do komentarza
Skysplit Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Takie błędy spowodowane są jakimś błędem wewnętrznym serwera. Zmiana nic tu nie pomoże i o ile nie ma jakiegoś admina, trzeba czekać aż się samo naprawi :F 3 Link do komentarza
Recommended Posts