Skutalu Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Witam. Po pierwsze chciałbym usprawiedliwić powód wstawienia tego tematu właśnie w tym dziale. Ano dlatego, że wątek dotyczy wszystkich sezonów serialu animowanego i dział znajduje się w kategorii z współdziałami poszczególnych sezonów. Założyłem wątek ponieważ nie mam już pojęcia kogo mógłbym zapytać ale... poszukuję odcinków z każdego sezonu z napisami polskimi. O ile znalazłem z trzeciego sezonu w napisach tak z pierwszego i drugiego nie mogę nigdzie odnaleźć, a na chomikuj.pl nie mam za dużo transferu by je pobierać stamtąd. Czy byłby ktoś w stanie naprowadzić mnie na odcinki z serii 1 i 2? Będę bardzo wdzięczny i jeżeli takowy wątek już istnieje to przepraszam W ramach by ten wątek nie był taki bezsensowny to gdy się dowiem gdzie są wszelkie odcinki to zmienię ten post na taki w charakterze informacyjnego z linkami Pozdrawiam, Oromisę Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 http://www.youtube.com/playlist?list=PLfyHb2klbV5U2yrlAn5X53XJOOZDvswJC sezon pierwszy http://www.youtube.com/playlist?list=PLfyHb2klbV5UM-4q1tDFJJU4YPmmxLQPi sezon drugi http://www.youtube.com/playlist?list=PLfyHb2klbV5W8Ddpkkw7jv8uOnf0F_FNE nieskończony [w uploadzie] sezon trzeci Link do komentarza
Skutalu Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Twoje odcinki nie są do obejrzenia "Przepraszamy za usterki" ;_; Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Cholercia... Link do komentarza
FluttershyRules Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Clop Clop Clop Sezonu 3 nie znajdziecie na YouTube Bo jeszcze nie przysłali możecie go oglądnąć na MiniMini+ Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez FluttershyRules Link do komentarza
Skutalu Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Clop Clop Clop Sezonu 3 nie znajdziecie na YouTube Bo jeszcze nie przysłali możecie go oglądnąć na MiniMini+ Sezon trzeci w napisach polskich istnieje i na YT i na DailyMotion.com Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Sezon trzeci z dubbingiem jest wrzucany przez Mystherie 22 na YT. A co do pobrania odcinków to nie mam pojęcia, raczej nie mam zamiaru sobie zaśmiecać kompa jak można w każdej chwili na Youtube. Link do komentarza
Skutalu Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Sezon trzeci z dubbingiem jest wrzucany przez Mystherie 22 na YT. A co do pobrania odcinków to nie mam pojęcia, raczej nie mam zamiaru sobie zaśmiecać kompa jak można w każdej chwili na Youtube. Widać, że nie czytałeś z uwagą mojego pierwszego posta. Ja szukam odcinków z NAPISAMI polskimi Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Widać, że nie czytałeś z uwagą mojego pierwszego posta. Ja szukam odcinków z NAPISAMI polskimi Czytałem, jednak uważam że dubing jest lepszy od napisów, a ty napisałeś że jest na YT z napisami, więc ja tylko dodałem że z dubingiem też już jest. Link do komentarza
Skutalu Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Dobrze wiedzieć takie rzeczy, w każdym dziale dotyczącym konkretnego sezonu zrobię rozpiskę odcinków i gdzie je szukać. Niektórzy mogą tego nie wiedzieć a i działy się uaktualni Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Temat stary, przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts