Bezik Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Mam nadzieję że nie wymagasz numerów odcinków, bo polegnę Raz w jej pałacu (sali tronowej?), miał pocałować ją w rękę, a bałwan zgrabnie ją złapał i chuu~ Raz kiedy Henrietta się ukrywała przed własnymi strażami, w pokoju hotelowym. Raz w finalnym sezonie, kiedy Henrietta przyszła do Saito w jego zamku, przez te magiczne lustro. O ile wszystko dobrze zapamiętałem, to trzy razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Tak, chodziło o numery odcinków xD Ale 2 punkty z 3 dostaniesz. Dla kolejnego osobnika który wypisze te numerki 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Nikt nie odpowiada? D: Stawkę podnoszę do 2 punktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Proponuję lecieć dalej, bo nie widzi mi się żeby ktoś miał odpowiadać :( Nie znalazłem nigdzie po ilu dniach się pytania przedawniają, przydało by się coś takiego w jakimś podpiętym temacie Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Też tak sądzę Czasu wyznaczać nie będę, ale jak będzie podobna sytuacja, to pytanie ominę.No to lecimy dalej:Ile łącznie odcinków liczy całe anime, wliczając wszystkie odcinki specjalne? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 49 Normalnych + 1 OVA + 7 Dram czyli 57? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Yup, +1.Z którego odcinka pochodzi poniższy screen? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Jestem na 90% pewien że to jest początek Zero no Tsukaima F, ale numer odcinka.. Strzelam że 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Blisko, ale to nie ten odcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Spróbuj ktoś na to odpowiedzieć :c To któryś z pierwszych odcinków 4 sezonu, a jeżeli nie drugi, to...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 to był chyba 1 odc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 To dobra odpowiedź, +1. Ilu najemników wysłała Sheffield na niespodziewany atak na Magiczną Akademię w 8 odcinku 2 sezonu? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Trzystu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Trzydziestu? To był mały oddział, dowodzony przez tego świra bez oka, nie mylę się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Cofam pytanie, źle je napisałem. Kto dostaje tytuł arystokraty w Tristanii (jakie musi mieć wymagania). Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Musi mieć majątek wystarczający by kupić tytuł, zostać rycerzem, wywodzić się z rodziny szlacheckiej. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Grillo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Trzeba być magiem? Magowie to była arystokracja, lub jak Gryll napisał, zostać rycerzem/ dostać tytuł od królowej, jak to Saito otrzymał. @Edit Tak szczerze to nie wiem i będę szczelał :3 Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Trzeba być magiem? Magowie to była arystokracja, lub jak Gryll napisał, zostać rycerzem/ dostać tytuł od królowej, jak to Saito otrzymał. @Edit Tak szczerze to nie wiem i będę szczelał :3 To poprawna odpowiedź, a dokładniej - dana osoba musi posiadać zdolność rzucania czarów oraz wywodzić się z rodziny zamożnej (nie licząc wyjątków). Jak Saito zdobył runę Lifdrasir? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Wpadł do portalu Tiffani i został jej chowańcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Spinwide +1 Pytanie specjalne - dotyczące powieści ZnT: Czyim chowańcem jest Giulio Cesare? Za 2,5 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) PAPIEŻA! YOLO! @Edit Idę jak burza :ming: A tak naprawde to nie wiem. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 PAPIEŻA! YOLO! @Edit Idę jak burza :ming: A tak naprawde to nie wiem. Pudło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Xoz, wygląda na to, że nikt nie wie. Może kolejne pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Mandarynkowego księcia z kartonową skórą? No wiesz, tego co wali ludzi ze skradzionej bulwogłowym motyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Mirmił był najbliżej A więc zarzucam kolejnym pytaniem: Kto był władcą Tristain przed Henriettą? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts