Kamilx9 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Ze względu na to, że postanowiłem się zarejestrować na tym forum pochwalę się moimi fan artami ze mną. Znajduje się na nich moje OC i moja ukochana ulubienica Twilight Sparkle Niżej link do artów: http://imgur.com/a/0Aqwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Masz talent, szkoda że tylko sam ołówek bez kolorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Fajne, kolorowanie zależy od gustu, jeżeli zrobiłbyś cienie to by było super I witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jaki niby talent? Gdyby talentem nazywać przerysowywanie z vectorów i/lub base'ów z dA to moglibyście nazywać połowę fan artu na MLPP per drugi Rembrandt 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Jaki niby talent? Gdyby talentem nazywać przerysowywanie z vectorów i/lub base'ów z dA to moglibyście nazywać połowę fan artu na MLPP per drugi Rembrandt Jedna osoba powiedziała tylko że ma talent. Obrazki są estetyczne i ładne. Niema co krytykować. Ale ,, hejtowanie ,, jest modne Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jedna osoba powiedziała tylko że ma talent. Obrazki są estetyczne i ładne. Niema co krytykować. Ale ,, hejtowanie ,, jest modne Czyli mówisz, że przerysowywanie to talent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilx9 Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Czyli mówisz, że przerysowywanie to talent? Aglet, tu nie chodzi o przerysowanie tylko sposób przerysowania, a nie taki na odwal się. Lecz jestem otwarty na całą krytykę z twojej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Aglet, tu nie chodzi o przerysowanie tylko sposób przerysowania, a nie taki na odwal się. Lecz jestem otwarty na całą krytykę z twojej strony. Przerysowywanie to przerysowywanie. Ja nie mam szacunku dla kopiarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Niech przerysowuje byle nie ciągle to samo. Robiąc tak nauczy się dokładnej ,,budowy,, kuców (będzie miał coś w rodzaju modelu 3 D w m mózgu) i jak zapamięta to będzie mógł rysować w jakiej pozycji zechce. Jakoś trzeba zacząć a ja nie zamierzam nikomu podcinać skrzydeł. Ja tak zaczynałem Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilx9 Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Przerysowywanie to przerysowywanie. Ja nie mam szacunku dla kopiarzy. Powiem Ci tak, że zgapiłem tylko ten obrazek gdzie Twilight wypina tyłeczek. Reszta sam wymyśliłem, acz kolwiek nie wiedziałem że coś takiego jest na deviantARCIE. Szkoda, że mnie nie szanujesz, to znaczy, że ja nie będę szanować ciebie. W sumie, i co z tego, że skopiowane? Liczy tu się akurat styl przerysowania a nie, sam fakt że przerysowałem. Ale ja z hejterami dyskutować już nie będę. Mam inne zajęcia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 będzie miał coś w rodzaju modelu 3 D w m mózgu Kucyki są animowane w 2DPowiem Ci tak, że zgapiłem tylko ten obrazek gdzie Twilight wypina tyłeczek. W to nie uwierzę. Potrafię rozpoznać własną inwencje twórczą, a pozy, w których ująłeś kuce widziałam na vectorach tysiące razy. Mnie nie oszukasz Reszta sam wymyśliłem, acz kolwiek nie wiedziałem że coś takiego jest na deviantARCIE deviantART'cie * Szkoda, że mnie nie szanujesz, to znaczy, że ja nie będę szanować ciebie. Strasznie nad tym ubolewam W sumie, i co z tego, że skopiowane? DużoRaz, że się nie rozwijasz. Dwa, że kradniesz. Liczy tu się akurat styl przerysowania a nie, sam fakt że przerysowałem. Styl przerysowania?Jaja se robisz?Pomijam już fakt, że czegoś takiego nie ma... sam styl rysowania kształtuje się u artysty od kilku miesięcy, do kilku lat. Nie jest cechą dziedziczną ani też wrodzoną. To efekt długich, codziennych ćwiczeń, pasji i zapału.Więc nie próbuj robić ze mnie debilki Ale ja z hejterami dyskutować już nie będę. Mam inne zajęcia... FaktIdź się uczyć rysować 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Liczy tu się akurat styl przerysowania a nie, sam fakt że przerysowałem. Aglet, już dobrze skomentowała Twoją wypowiedź, ale jednak dodam coś od siebie. To co napisałeś jest kompletnie nielogiczne. Nie ma czegoś takiego jak styl przerysowywania. To tak jakby powiedzieć, że ktoś kto wkłada kartki do ksero ma talent i wykształcił własny styl pisania Times New Romanem albo inną czcionką z Worda Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Arctic Cat 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilx9 Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Kucyki są animowane w 2D W to nie uwierzę. Potrafię rozpoznać własną inwencje twórczą, a pozy, w których ująłeś kuce widziałam na vectorach tysiące razy. Mnie nie oszukasz deviantART'cie * Strasznie nad tym ubolewam Dużo Raz, że się nie rozwijasz. Dwa, że kradniesz. Styl przerysowania? Jaja se robisz? Pomijam już fakt, że czegoś takiego nie ma... sam styl rysowania kształtuje się u artysty od kilku miesięcy, do kilku lat. Nie jest cechą dziedziczną ani też wrodzoną. To efekt długich, codziennych ćwiczeń, pasji i zapału. Więc nie próbuj robić ze mnie debilki Fakt Idź się uczyć rysować Wybacz, nie to miałem na myśli z tym przerysowaniem. Ale no trudno, zostawię Tobie ta satysfakcje. Ogólnie wszystkich też przepraszam, pisałem pod wpływem lekkiego zirytowania, i owszem z honorem przyznaje się do błędu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Kucyki są animowane w 2D Pisząc to miałem na myśli że przerysowując nauczy się modelu 3D czyli że będzie umiał narysować kuca w każdej pozycji. (będzie umiał sobie je wyobrazić ) Jak mówiłem niema sensu podcinać skrzydeł, Edytowano Lipiec 1, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts