timber Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Temat jeszcze aktualny ? Teego żaden kucyk nie wie. Wiem że to nieciekawe, ale mam konto jako Twilight, ale ćwiczę więc na razie nici z rozmowy. Ale liczę na pomoc. Nick to twilighthealicorn. (Taak, twilighthealicorn) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Nie wiem do którego kucyka mój głos jest podobny więc proszę o radę. Mój skype to kucopl(to się zmieni) Edytowano Luty 22, 2014 przez Night Sound Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Ja również nie wiem do kogo pasuję. Mój skype na profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Trochę późno , ale chyba można ? Wyślę ci mój fandub jak twi zdobywa znaczek Nick - twili.sparkle1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) Jeśli projekt umarł to czemu jest przypięty?A jeśli rozmowa będzie się miała odbyć to dajcie mi znać: chętnie wezmę w niej udział, choćby słuchając, choćby przez chwilę (jeśli będzie spore obciążenie w konferencji). Nick skype: nejvypl Edytowano Sierpień 30, 2015 przez Favri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się