PlagueOverlord Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jeden już się odbył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jeszcze jak się uda może odbędzie się jeszcze jeden meet, ale termin trzeba powoli ustalać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jestem za, w sumie przywlekę ze sobą koleżankę-pegasis, niech się integruje. Tylko kiedy, gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Miejsce byłoby w parku miejscu obok jeziora, a do czasu trzeba ustalić, ja nie więcej jestem dostępny do ostatniego tygodnia września, bo później jadę na studia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Sumie możemy się spotkać we czwórkę, jeżeli chcecie, tylko jedno pytanie kiedy chcecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 mi to wszystko jedno kiedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Ja najprędzej w niedzielę; do tego czasu powinienem cudownie ozdrowieć i odzyskać zdolność mówienia. W sobotę niestety nie dam rady, mam umówioną sesję karcianek z kumplami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Jakich karcianek, bo ja mam dwie karcianki, więc możemy się spotkać w sobotę i zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Miło, że się ktoś nowy objawił Możliwe, że wpadnę w postaci przynajmniej jednej osoby, także wybierzcie jakąś godzinę. Master rzecze, że mu wszystko jedno, a ja wolałabym po południu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jaka godzina wam pasuje w niedzielę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Może taka sama co za pierwszym razem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 O 15 może być tylko ciekawe czy Foxy pasuje ta godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Mi pasuje każda godzina, więc może być o 15. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Więc ustalone, spotykamy się w niedzielę o godz.15 przy jeziorze w parku miejskim, przynieście ewentualnie pieniądze to może pójdziemy do kina albo na pizzę i niech ktoś przyniesie aparat, aby z tego meetu były jakieś zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Szlag by to trafił. Moje pojawienie się stoi pod znakiem zapytania; może uda mi się jednak pojawić, o ile się wyrobię. W razie jednak gdyby w okolicy kręciło się małe, emopodobne coś - to ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Foxy, jeżeli Ci by się udało przyjść na meet, to możesz poinformować jakąś godzinę wcześniej, byłbym wdzięczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Stwierdzam zgon, bo Ada zakuwa do testu, ja sie zle czuje, a Mateusz mozliwe ze wyjezdza :C Mam nadzieje ze ktos jednak przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Proszę, przyjdź, może się, aż tak źle nie czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Proszę, przyjdź, może się, aż tak źle nie czujesz? Skoro pisze że źle się czuje to najwidoczniej tak jest, nie naciskaj. Z mojej strony nie da rady, niestety, deadline coraz bliżej a mnie moja prokrastynacja doprowadzi kiedyś do załamania nerwowego, o ile jeszcze tego nie zrobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Uwaga dla wszystkich!! Ulega zmiana dzisiaj nie odbędzie się meet z powodu zdrowotnych kilku osób, zostanie przełożony na nieokreślony dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 Spotykacie się może jak mnie nie ma? tak z czystej ciekawości pytam, bo nie chciałbym, aby się to rozpadło po tym jak wyjechałem na studia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nikt nic nie wie :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Jak spotykacie się może pod moją nieobecnością? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Jak narazie się nie zmówiliśmy, ale może na któregoś dnia się zmówimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Akurat na święta przyjeżdżam do Ostrowca, więc możemy w sobotę przed świętami albo po nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się