asie Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 W bliżej nieokreślonym miejscu otwarto kawiarnię. Najzwyklejszą, najnormalniejszą kawiarnię. Można tam napić się kawy, herbaty, gorącej czekolady nawet, porozmawiać z innymi kucykami czy ludźmi... Kawiarnia - najluźniejsze RP w okolicy! Zasad w praktyce nie ma, poza tymi wymienionymi w Zasadach i Zaleceniach (poprawna polszczyzna, oznaczamy OOC, realizm) z tym, że ze względu na występowanie ludzi można nawiązywać do rzeczy ze świata rzeczywistego. Akcje postaci (np. *idzie do łazienki*) oznaczamy w gwiazdkach, kolorem fioletowym. To, co mówimy poza postacią (np. [Fajnie grasz!]) oznaczamy w nawiasach kwadratowych, kolorem ciemnozielonym. Wzór (dość krótkiej) karty postaci: Nazwa (lub w przypadku ludzi imię lub imię i nazwisko): Rasa (ziemny, pegaz, jednorożec, człowiek): Płeć (mężczyzna, kobieta): Wygląd (obrazek lub opis - w przypadku kucyków powinien być opis Cutie Marka): Inne (cokolwiek uważasz, że warto zawrzeć): Postacie: Darkness Fog Ogier, jednorozec -Fog jest podróżnikiem, nie zostaje w jednym miejscu na długo. -Specjalizuje się w Homichlomancji (magia mgły). -Mocno uzależniony od cebuli. -podobno... lubi drzewa. Red Wave Ogier, pegaz -Red Wave lubi słuchać muzyki typu rap; -zawsze wychodzi na spacery z swoim psem; -uwielbia lody. Kawiarnia właśnie zaczęła dzień pracy. Otwarto drzwi, stoliki są gotowe, aby przyjąć dzisiejszych klientów. Link do komentarza
Szarik181 Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Nazwa: Red Wave Rasa: Pegaz Płeć: Ogier Wygląd: Inne: -Red Wave lubi słuchać muzyki typu rap; -zawsze wychodzi na spacery z swoim psem; -uwielbia lody. [tak jak użytkownik wyżej też zaczynam grać po raz pierwszy.] Link do komentarza
asie Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Nazwa: Darkness Fog [Pierwszy raz gram w RP na forum, więc mam nadzieje że niczego nie popsuje ) Nazwa: Red Wave [tak jak użytkownik wyżej też zaczynam grać po raz pierwszy.] Przyjeci. Na razie musicie sie pogodzic z tym, ze bede wylacznie opisywac... w sumie, moglbym grac jako klacz z avatara, ale jestem facetem i byloby to lekko dziwne. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Nazwa: Smooth Sound Rasa: Kuc ziemny Płeć: Ogier Wygląd: Inne: - Lubi chodzić na imprezy - Lubi być cool - Lubi słychać muzyki - Lubi tańczyć freestyle [To nie byłby mój pierwszy RP na forum, aktualnie biorę już udział w jednym] Edytowano Lipiec 19, 2013 przez sajback Link do komentarza
L'estaca Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Imię: Lilian (Mówią mi Lejla {heh przyzwyczajenie do wilczej watahy? ;p}) Wygląd: Biały pegaz, krwisto czerwone włosy i Lubi: -flirtować w kawiarence -śmiać się -swoje włosy (nie farbowane ) -Pegazy Nie lubi: -kiedy ktoś trzyma nożyczki blisko jej włosów -patykowilków -tandetnych rzeczy i ubrań Proponuje nadać kawiarni nazwę ,,Pod pękniętą filiżanką'' by pasowało Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Bećka Link do komentarza
asie Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Zamykam bo zbyt male wziecie i nie mam pomyslu jak poprowadzic. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts