Enimean Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Jak zapewne wiele z was wie, co pół roku odbywa się 'Trójmiejskie spotkania z grami planszowymi' znane pod nazwą GRAMY. W ciągu dwóch dni, ludzie zasiadają wspólnie przy stołach, i dzielą się radością grania w planszówki i karcianki. Formuła imprezy jest prosta - przez dwa dni, sobotę i niedzielę, można przyjść na miejsce imprezy i grać, grać, grać. Zazwyczaj spotyka się tam to z halę wypełnioną stolikami do gry oraz grubo ponad 700 planszówek, od prostych gier imprezowych po zaawansowane strategie. Na miejscu obsługa, tzw. 'żółte koszulki', pokazują oraz tłumaczą zasady gier planszowych. A co fandomowi do tego? Może za pół roku jakoś się zbierzemy i zrobimy coś dla bronies i pegasis? Takie fajne wydarzenie, a nas na nim nie ma. To smutne. Edytowano Lipiec 6, 2013 przez NimfadoraEnigma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Muszę przyznać niezgorszy pomysł, jeśli takie coś wyjdzie może się pojawię :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Ja bardzo chętnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Za pół roku...W grudniu...W gdańsku...Prawda ze szczecina jestem, ale to zawsze te 200 KM. Chciałbym pojechać, ale w to wątpię =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) (bijcie mi brawo że tak wcześnie się obudziłam...) UWAGA! Znana jest data w której odbędzie się jesienna edycja Gramy. Zainteresowanych odsyłam do tej strony. Edytowano Listopad 10, 2013 przez Nimfadora Enigma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się