Enimean Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 (edited) Jak zapewne wiele z was wie, co pół roku odbywa się 'Trójmiejskie spotkania z grami planszowymi' znane pod nazwą GRAMY. W ciągu dwóch dni, ludzie zasiadają wspólnie przy stołach, i dzielą się radością grania w planszówki i karcianki. Formuła imprezy jest prosta - przez dwa dni, sobotę i niedzielę, można przyjść na miejsce imprezy i grać, grać, grać. Zazwyczaj spotyka się tam to z halę wypełnioną stolikami do gry oraz grubo ponad 700 planszówek, od prostych gier imprezowych po zaawansowane strategie. Na miejscu obsługa, tzw. 'żółte koszulki', pokazują oraz tłumaczą zasady gier planszowych. A co fandomowi do tego? Może za pół roku jakoś się zbierzemy i zrobimy coś dla bronies i pegasis? Takie fajne wydarzenie, a nas na nim nie ma. To smutne. Edited July 6, 2013 by NimfadoraEnigma Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterOFPonies Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Muszę przyznać niezgorszy pomysł, jeśli takie coś wyjdzie może się pojawię :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeregowa WW Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ja bardzo chętnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsun Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Za pół roku...W grudniu...W gdańsku...Prawda ze szczecina jestem, ale to zawsze te 200 KM. Chciałbym pojechać, ale w to wątpię =3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enimean Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 (edited) (bijcie mi brawo że tak wcześnie się obudziłam...) UWAGA! Znana jest data w której odbędzie się jesienna edycja Gramy. Zainteresowanych odsyłam do tej strony. Edited November 10, 2013 by Nimfadora Enigma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts