Generalek Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Hello. Postanowiłem założyć temat ze swoimi rysunkami. Dopiero się rozwijam mój "talent" (bo nikt przecież się z talentem nie rodzi - talent należy wypracować). Jak na razie pojawią się prace rysowane ołówkiem, ale mam nadzieję, że wkrótce pojawią się także prace komputerowe. Najpierw zarzucę obrazkiem, który narysowałem jakieś pół roku temu. Przepraszam za jakość, ale zdjęcie to zrobiłem zaraz po stworzeniu rysunku. Ot, to taka praca sentymentalna - to pierwszy kuc, jakiego narysowałem ^^ . A teraz rysunek, nad którym aktualnie pracuję, czyli moja postać do RPG'a, Angelo Sauper: Ciągle na nim pracuję, nadal zastanawiam się, jakie mu dać tło. No i aktualnie majstruję przy nim w programie graficznym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Cóz powiedzieć, prace nie są najwyższej jakości. Fluttershy- Nie ma się za bardzo czego czepiać, tylko tylnie kopytka są trochę koślawe. Angelo Sauper- Trochę dziwnie korpus narysowałeś. Kończyny mi się tez nie podobają, wydają się być takimi kołkami, warto by było dorysować zgięcia. Ale podoba mi się nawet pomysł z ,,szczypcami" czy cokolwiek to jest. (bo nikt przecież się z talentem nie rodzi - talent należy wypracować) Nareszcie ktoś inteligentny który rozumie ze talent się zdobywa ćwicząc! Masz u mnie +. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Angelo Sauper- Trochę dziwnie korpus narysowałeś. Kończyny mi się tez nie podobają, wydają się być takimi kołkami, warto by było dorysować zgięcia. Ale podoba mi się nawet pomysł z ,,szczypcami" czy cokolwiek to jest. Ciężko mi było narysować korpus ze względu na perspektywę. Kończyny... fakt, nie wygląda to dobrze. Nieudolna próba narysowania ciężkiej zbroi. Na swoją obronę mogę powiedzieć jedynie, że Angelo, jako Serafin (czyli jednorożec znający zaklęcie służące do wytwarzania magicznych skrzydeł) nie potrzebuje specjalnej ruchliwości - uniki robi w locie, nie na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Pierwsza praca jest całkiem przyjemna dla oka ale brzuch jest za długi. Druga wygląda na połączenie zainteresowań. Fajnie by wyglądało gdyby postać ta stała na 4 nogach. Przykład Nie daj się zniechęcić i pracuj dalej. Edytowano Lipiec 7, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Dobra czas zarzucić parę prac nie MLP. Oto moje ćwiczenia rysunkowe! Żeby nie było, tylko pierwszy rysunek nie został stworzony na podstawie istniejącego rysunku. Edytowano Lipiec 15, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 No widzę że nikt nie komentuje, jako że oglądałem TF Armada w młodości,+ film to przeposzczę to przez swój filtr. Widzę ze w rysowanie TF to masz wprawę, Wyszło całkiem zacnie. Nie wiem co jeszcze napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Hmm, nie wiem, dlaczego dwie prace pod spodem zostały usunięte prze Imageshack. Cóż, przeklejam z dA. Zaznaczam, że te prace zostały przerysowane dla ćwiczenia. Ha, TF Armada, moja pierwsza seria TF, od niej wszystko się zaczęło (co prawda miała debilne tłumaczenie, ale co tam). Nadal lubię jej designy. Jakbyś chciałbyś obejrzeć naprawdę dobrą serię TF (bo Armada jest początkiem Trylogii Unicrona, czyt. japońskiego shitu), to polecam aktualnie puszczane Prime - seria jest bardzo dobra, nie tylko dla fanów Cybertronian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Jakbyś chciałbyś obejrzeć Nie wiem czemu mnie to rozbawiło, może dlatego, że jest późno? A co do prac, to mi się podobają. Ja tam nigdy nie lubiłem robić prac z tak dużą ilością kresek. Jak przerysowywałem Sentry gun na 3 lvl z Team Fortress to mnie krew zalewała D: Dlatego wole zostac przy digitalowych kucykach Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Dobra, czas zarzucić pracą na konkurs o Celestii. g Tak, wiem, wygląda okropnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Moja OC, do której wkrótce pojawi się temat i historia: That cutie mark . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Dzisiejszy szkic: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Jestem mistrzem Painta . Obrazek z dedykacją dla Klimuka, który ciągle opiera się obejrzeniu Gundama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Za mało robotów, za dużo kucyków, Phoenix jest ładna, a księżniczki grające w szachy nie są brzydko narysowane. więcej robotów plz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 więcej robotów plz Tak jest . Zacznę od pokolorowania (ołówkiem ) tych pierwszych dwóch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Podziwiam osoby ,które mają tyle cierpliwości i potrafią rysować takie wręcz architektoniczne rysunki (mówię tu o robotach). Idzie ci nieźle, rysuj więc dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Prosiłeś, to masz Ślimak: Wersja przed "zdobieniami": Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Ładnie, tyle że lewe udo jest węższe od prawego, a karabinek naramienny jest dziwnie zamocowany I co to za design? War For Cybertron? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Ładnie, tyle że lewe udo jest węższe od prawego, a karabinek naramienny jest dziwnie zamocowany I co to za design? War For Cybertron? Tak, to Wojna o Cybertron. Oj tam, następnym razem spróbuję narysować coś prostszego. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Zrobiłem to kupę czasu temu, ale jakoś o tym zapomniałem. Pierwsza praca digital, stworzona pod nadzorem mojej mistrzyni Notki z Transformery.pl! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Dobra, skoro chcecie wielkich robotów, to je dostaniecie. Vector mojego avatara (WiP): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 24, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2013 Sweet Celestia, what have I done? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Na jakim programie pracujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 24, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2013 Paint Tool SAI. Dopiero zaczynam się nim bawić (kolejna praca się robi). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Paint Tool SAI. Dopiero zaczynam się nim bawić (kolejna praca się robi). ucz się ucz^^ Naucz się korzystać z opcji warstw, pomocna rzecz^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Moja praca na konkurs w Kąciku Muzycznym: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się