Kruczek Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Areny dla jednorożców niewiele różnił się od tych dla ludzi, jednak kamienne posągi były w kształcie kucyków . Sala pierwsza wyglądała normalnie, nie było w niej nic niezwykłego, trybuny, piasek oraz dwie bramy. Były dużo mniejsze, od tej na której miała się odbyć finałowa walka gatunków. Po chwili turniejowy czarny kruk wzleciał nad salą numer jeden dla jednorożców. - Ryszard "Lwie Serce"Poniósł się chrypliwy głos, pierwsza brama otworzyła się z trzaskiem, dało się słyszeć szczęk metalu. - Dagmara "Waleczna"Druga brama uchyliła się z piskiem, po chwili na sali zapanowała cisza. Rogi kamiennych jednorożców zaświeciły jasnym blaskiem, ich miecze wbiły się w podłogę, a oni sami pokłonili się przed uczestnikami, dając znak do rozpoczęcia pojedynku. Link do komentarza
JanetJ777 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Weszłam pewnym krokiem na arenę,rozejrzałam się po widowni a następnie spojrzałam na mojego przeciwnika. Czekałam w ciszy na jego pierwszy ruch aż w końcu nie widząc reakcji zaczęłam pojedynek otaczając go ogniem. Link do komentarza
Archi Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Weszłem na arene ukłoniłem się, odmówiłem modlitwe do mego pana i już byłem gotów do walki. Na ruch mojego przeciwnika zaczeła parzyć mnie zbroja. Dlatego jak najprędzej wyskoczyłem z kręgu jak najdalej od wroga. Wyciągnełem kusze i strzeliłem z dystansu!Broń na dystans zabroniona, to trochę bez sensu gdyż przeciwnik ciągle musi bronić się tarczą, albo udawać matrixa i unikać strzał w epicki sposób, walczcie fair. ~Daffy Link do komentarza
JanetJ777 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Zamieniłam jak od niechcenia strzałę w stokrotkę a następnie nasłałam na mojego przeciwnika wielkiego czerwonego smoka. Zaczarowałam go tak żeby mnie ani widzów nie atakował i kiedy Ryszard walczył z nim jadłam popcorn. Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Jako że minął wyznaczony czas na odpowiedź, ostatnim postem wygrywa Janet, przeciwnik nic nie zgłaszał o nieobecności. Wykończ sama przeciwnika, lub daj mnie wolną rękę( lub kopyto) Link do komentarza
Recommended Posts