Skocz do zawartości

[Turniej Walk] Dragon "Skała" VS Green Flame "Płomień" [JEDNOROŻCE]

Kruczek

Recommended Posts

earth_pony_knight_by_bronyboy-d4a9i77.pn

Trzecia sala miała złowrogi wystrój, na ścianach wisiały czaszki, trybuny były otoczone powbijanymi palami i włóczniami. Naprzeciwko siebie znajdowały się dwie bramy, na górze trybun stały dwa kamienne posągi kucyków w zbrojach. Panowała niepokojąca cisza, przerwana pokrakiwaniem nadlatującego czarnego kruka.
-
Dragon... "Skała"
Rozległ się ochrypły głos, który poniósł się echem. Pierwsza brama uchyliła się lekko, więc wojownik przeciął ją na pół i wyszedł wyzywająco patrząc naprzeciwko. 
-
Green Flame "Płomień"... 
Druga brama otworzyła się szybko na oścież, przeciwnicy zmierzyli się wzrokiem.
Kamienne posągi błysnęły rogami, ich miecze uniosły się i wbiły w ziemię, oni sami pokłonili się przed nowymi wojownikami i zastygli, tym samym dając sygnał na rozpoczęcie walki.

• 2 weeks later...

Rozejrzałam się po sali...fajny wystrój. Potem skupiłam się na kucu, z którym miałam walczyć. Patrzyłam mu się prosto w oczy. Miał na sobie ciężką zbroję , która będzie go spowalniać. Uniosłam miecz magią i czekałam aż ogier do mnie dobiegnie a zajmowało mu to bardzo dużo czasu. Poczekałam jak tylko będzie wystarczająco blisko...kiedy był już 3 metry ode mnie odskoczyłam na bok. Oczekiwałam, że ogier wbije się w ścianę. 

Edytowano przez Insanity
  • 1 month later...

Jako że walka stoi w miejscu, za zgodą Symphony, wygrywa Michalinek, który podejrzewam że wrócił już z wyjazdu.

Green obejrzała się za siebie, nie przypuszczała że ta walka tak szybko się skończy. Dwaj kamienni rycerze stanęli po jej obu stronach, wiedziała co ją czeka. Ostrza uniosły się w górę i opadły prosto na kark rycerki, jej głowa potoczyła się po arenie.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...