Bonifacus Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Witajcie. Po krótkich rozmowach z ludźmi na sb, tworzę pierwszego, toruńskiego ASG meeta. Zaproszeni są wszyscy, ci z bronią i ci bez, gdyż to dalej ponymeet ^^ Meet odbędzie się 27 lipca (sobota) Spotykamy się o godzinie 13-stej pod pomnikiem Kopernika... bez odbioru Więcej informacji będzie, gdy coś się ustali ^^ Edytowano Lipiec 11, 2013 przez Bonifacus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 @UP W ASG strzela się do siebie jak w paintball, Nie wiem czy koś by chciał dostać ze śruta, 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Wiatrówkę? Ty wiesz co to znaczy ASG? Ale kiedy, jak i gdzie to wszystko? Toruń bardzo daleko ode mnie, ale uwielbiam Airsoft, więc jakby termin pasował... Kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Chętnie przyjadę, bo do Torunia mam blisko. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Poznań zgłasza gotowość bojową ! Dajcie tylko termin z lekkim wyprzedzeniem abym mógł przekonać tych błaznów w pracy aby dali wolne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Jest już data! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Jest już data! Dość bliski termin a i weekend mam pracujący... hmm muszę jakoś załatwić L4. Nie ukrywam 27 lipca byłby wygodniejszym terminem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 20 lipca? Wtedy będę w górach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 1.Ni chu..chu chu,za daleko 2.Wtedy jestem zajęty Ale pomysł dobry,popieram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 UWAGA, ZMIANA DATY NA 27 LIPCA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Rozumiem że w planach meet'a jest wspólne "zabijanie" się ? Nigdy nie strzelałem się w Toruniu, masz może zdjęcia miejsca gdzie się spotkamy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Albo pokazanie ludziom spoza ASG jak to wygląda i bitwa Luna Team vs. Celestia Team Tak rzucam pomysłami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) W sumie to fajnie by było gdyby walki podczas meet'a odbywały się w budynkach, ot taki CQC meet . W sumie w Poznaniu też można by coś zorganizować. W podziemiach fortu; ciemność totalna, zamknięte pomieszczenia, długie korytarze, kilka pięter, granaty, szybka akcja, lasery oraz oczywiście echo / pogłos przez co wydaje się że osoba która przemieszcza się po drugiej stronie fortu jest gdzieś za ścianą . Fort Ia w Poznaniu : Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Zdjęcia muszę zrobić Jutro podejmę się tego zadania więc w Niedzielę lub Sobotę pojawią się w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Albo pokazanie ludziom spoza ASG jak to wygląda i bitwa Luna Team vs. Celestia Team Tak rzucam pomysłami... Cóż... to chyba by się nie sprawdziło, bo byłoby 6 v 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się