Zbysio Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Witam Znalazłem bardzo ciekawy film ukazujący całą historię serialu MLP:FiM, jego fandomu oraz wypowiedzi wielu znaczących dla niego ludzi. Niesety film ten jest po angielsku, więc jeśli nie znacie go dobrze, może nie być dla was tak bogaty w wiedzę. Tak sobie szperałem po internecie i znalazłem to, obejżałem całe i zechciałem podzielić się tym z wami. Sądze, że niektórzy z was już go widzieli, ale myśle, że i tak się przyda. Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Podobny film dokumentalny jest na zalukaj.tv, przetłumaczony przez Mystherię, ale chyba większość już go zna "Bronies: Unexpected Fans of My Little Pony". Ale chętnie obejrzę to, o ile to nie jest to samo Link do komentarza
Lordek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 http://mlppolska.pl/watek/6130-the-brony-chronicles/?hl=dokument#entry311394 Jest już taki temat, opcja ,,Szukaj'' nie boli. Zamykam. Link do komentarza
Recommended Posts