Miloszu_xd Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witajcie Nazywam się Miłosz, mam 16 lat, jestem pingwinem. Kuce oglądam gdzieś od końca wakacji 2012. Z góry ostrzegam, że jestem trollem. Początkującym, ale jednak. Nałogowo czytam książki i gram w gry komputerowe. Sporo gram w MC, aczkolwiek ta gra nie jest już taka fajna jak kiedyś (i do tego na wszystkich serwerach hordy dzieci które nie znają nawet najprostszych zasad ortografii...) Jestem raczej introwertykiem, nie przepadam za ludźmi. Jak można się po tym domyślić, na ponymeety nie uczęszczam To by było chyba na tyle, jak ktoś chce coś jeszcze wiedzieć to śmiało można pytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Siema. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witam, w jakim mieście mieszkasz? :DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witam, w jakim mieście mieszkasz? :DD Rzeszów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witaj! Troll? O ile ten troll nie będzie przesadzał to spoko.https://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witaj na forum! Trolluj baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Możliwe, że w ogóle nie będę trollował. Zależy, czy będą to tego odpowiednie warunki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Witaj zacny Miłoszu Pingwinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się