Dolar84 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Serdecznie zapraszam do obserwowania (i późniejszego głosowania) w pierwszym pojedynku na opowiadania. Temat pierwszego opowiadania: "Twilight Sparkle wyrusza na tydzień do Canterlot. Jej przyjaciółki oraz Spike postanawiają skorzystać z faktu, że biblioteka jest wolna. Ale co jeśli podczas nieobecności fioletowej klaczy przydarzy się "drobny" wypadek?" Limit słów (maksymalny): 2500 Czas na napisanie: 72 godziny od 21:00 dnia 16.07.2013 Czy o czymś nie zapomniałem? A tak! Jasne! W pierwszym pojedynku zmierzą się: Aleksuz vs Generalek Życzę powodzenia i masy weny. Na pewno się Wam przyda. PS: Regulamin konkursu dostępny w temacie z dyskusją i tam też pozostanie. Proszę o zapoznanie się z nim zarówno uczestników jak i głosującą później publiczność, w celu uniknięcia wszelkich niejasności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Aleksuz vs Generalek Well... F ck. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 WIEM!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) A więc proszę, oto moja praca: https://docs.google.com/document/d/1FSuq9tdrqCjHjyd4SNJ4KQ3WW4DQba6bvhvyyc7jkRk/edit Teraz mnie zabijcie . I żeby nie było. Zakończenie było zupełnie niezależne od komiksu podanego powyżej. Planowane było od początku myślenia nad pomysłem na fica. Pierwotnie miało być crossoverem, w którym bohaterowie odwiedzaliby uniwersa takie jak WH 40k. Ale cóż, limit słów i czasu mi na to nie pozwolił. EDIT Tric nie wrzucił . Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 W takim wypadku głosowanie jest niepotrzebne. Zwycięzcą pierwszego pojedynku zostaje Generalek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Co to za zwycięstwo . Jeśli wygrałem, to czy już nie mogę brać udziału w evencie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 A można wiedzieć, kiedy następny pojedynek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts